ytigi
VIP
- 4 Nis 2019
- 508
- 37
hayırlı geceler benimde şarjım bitriYarın iyice inceliyeyim bakalım ,bana çok iş var yarına ,out.elf de bakacağım ,şimdilik kaçtım
hayırlı geceler benimde şarjım bitriYarın iyice inceliyeyim bakalım ,bana çok iş var yarına ,out.elf de bakacağım ,şimdilik kaçtım
binwalk kurmtd dosyalarinin ubidump ile acilabilecegi yaziyor ama ben hala linuxa program yüklemekte problem yasiyorum,ne tera term, nede ubidump master veya ubi reader calistirabildim ,yüklenmis göstermesine ragmen.windows laptoda greve basladi, deneyemedim sonuc olarak..
Bende çalışmadı ,var ama çalışmıyor ./vendor/bsa_server var arkadaşalr çalıştıra bilen varmı blu kulaklık ses arı için bişi yapılır buradan
bsa Server ça bilirsek i. çok şeyi yaparız :(Bende çalışmadı ,var ama çalışmıyor .
Bak bunu araştırırım unutmazsammuhtemelen var asıl soru şu mb120 anakart j ve diğer kartların gerçek isimleri nedir edion titan vs gibi
telnet te sıradan gözüküyor armv7 v4 gibi ama mb120 kart n soğutucu femirini söküp işlemcinin tam adını yazabiliriz birde manhaton bilmem ne gözüküyor telnetteBak bunu araştırırım unutmazsam
Bnu telnet ile tvden alamazmıyız acaba ,yani ne olduğunu kartın(veya sistemin)
bende ölü bir kart var mb120 ne lazimtelnet te sıradan gözüküyor armv7 v4 gibi ama mb120 kart n soğutucu femirini söküp işlemcinin tam adını yazabiliriz birde manhaton bilmem ne gözüküyor telnette
anakarta işlemci üzerinde demir var soğutucu onun sökülüp işlemci üzerinde yazan yazıların fotosu lazım hatta anakarta ki çiplerini yakın fotosunda olur ?bende ölü bir kart var mb120 ne lazim