Mb120 root

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Kod:
/mnt/yedekler/Downloads/kogan-tv-gpl-master/Kernel_updated/mstar/mstar/firmware/
ytigi ytigi ,Buraya girip bak bakalım ,derlemede kartları arıyor gibime geldi ,doğru mu görmüşüm :alala

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
16121338718621399889306.jpg

Bu mb100

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
Bu ne hız yahu ? kernel android uyumlu çevirmek için toolda var şimdi bizim işlemciyi port etcez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

msd95c0-h işlemci ismimiz yukardada ay ı işlemci de sharp android tv var

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Kod:
Linux:

git clone https://android.googlesource.com/platform/prebuilts/gcc/linux-x86/arm/arm-eabi-4.6

You will want to add the cloned bin/ directory to your PATH.

Compiling Android/Linux Kernel
===

Bu toolchain vardı bende ,sildim geçenlerde ,çünkü HDD yer kalmadı ,6.9 gb boş alanım kaldı maalesef.Uyduların yazılımlarını açınca alan daralıyor ,harici HDD taktım ama ona da yazması zaman alıyor

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
Kötü haberi vereyim ,sanki eldeki işlemcilere uymayacak gibi android yazılımı,ama %100 doğru düşüncem değil,sadece %95 .

arm işlemciler bakt n demi mstar klasörüne değil ? port ederiz

işlemciler uyumlu gibi
Kötü haberi vereyim ,sanki eldeki işlemcilere uymayacak gibi android yazılımı,ama %100 doğru düşüncem değil,sadece %95 .
ben mb100 işlemcisi e bakımlı sharp android var o işlemci de ?

bizim işlemcileri destekler muhtemelen işlemci ismini değiştirmiştir üretici aslı başka isimdedir :)) birde usbden kurucaz ya yani usbden boot ederiz partion ları

mb95 çıkıyor buda ?

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
işlemciler uyumlu gibi
bizim işlemcileri destekler muhtemelen işlemci ismini değiştirmiştir üretici aslı başka isimdedir :)) birde usbden kurucaz ya yani usbden boot ederiz partion ları
Hem işlemcilere hemde manuellere baktım ,zaten %5 olumlu bıraktım,ama umarım olur,üreticinin işlemci adını değiştireceğini sanmıyorum ,hem neden değiştirsin ki :alala

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37

işlemciler uyumlu gibi

mb95 çıkıyor buda ?
şi diiii anladım neden mb95 klasörü var ftpde ?ohh ne güzel şu panel koy board ismi değiş ?

Hem işlemcilere hemde manuellere baktım ,zaten %5 olumlu bıraktım,ama umarım olur,üreticinin işlemci adını değiştireceğini sanmıyorum ,hem neden değiştirsin ki :alala
kartları vedtele özel ürettiği için :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
şi diiii anladım neden mb95 klasörü var ftpde ?ohh ne güzel şu panel koy board ismi değiş ?
MB95 veya farklı isimdeki durum seni kandırmasın ,derlerken bu ismi gösterirsin olur biter ,hatta başka isim verip ,onu gösterirsin ,ve hatta mesela benim adımı verip ,onu da gösterirsin ,önemli olan import değil mi mübarek :haha1
Yani bir tane derleme yapılmış ve bunu her kaynağa atıp ,adını değiştirmemek ,işlemciye uygun anlamına mı geliyor,olay importa bakar ,gerçi çok anlamam bu işlerden :kiskis

Geri
Üst Alt