Dikkatli sök ,işlemciyi de çıkartma empirmedenbende ölü bir kart var mb120 ne lazim
Linux:
git clone https://android.googlesource.com/platform/prebuilts/gcc/linux-x86/arm/arm-eabi-4.6
You will want to add the cloned bin/ directory to your PATH.
Compiling Android/Linux Kernel
===
işlemciler uyumlu gibi
Kötü haberi vereyim ,sanki eldeki işlemcilere uymayacak gibi android yazılımı,ama %100 doğru düşüncem değil,sadece %95 .
işlemciler uyumlu gibi
ben mb100 işlemcisi e bakımlı sharp android var o işlemci de ?Kötü haberi vereyim ,sanki eldeki işlemcilere uymayacak gibi android yazılımı,ama %100 doğru düşüncem değil,sadece %95 .
bizim işlemcileri destekler muhtemelen işlemci ismini değiştirmiştir üretici aslı başka isimdedir ) birde usbden kurucaz ya yani usbden boot ederiz partion larıKötü haberi vereyim ,sanki eldeki işlemcilere uymayacak gibi android yazılımı,ama %100 doğru düşüncem değil,sadece %95 .
mb95 çıkıyor buda ?
Hem işlemcilere hemde manuellere baktım ,zaten %5 olumlu bıraktım,ama umarım olur,üreticinin işlemci adını değiştireceğini sanmıyorum ,hem neden değiştirsin kiarm işlemciler bakt n demi mstar klasörüne değil ? port ederiz
işlemciler uyumlu gibi
ben mb100 işlemcisi e bakımlı sharp android var o işlemci de ?
bizim işlemcileri destekler muhtemelen işlemci ismini değiştirmiştir üretici aslı başka isimdedir ) birde usbden kurucaz ya yani usbden boot ederiz partion ları
şi diiii anladım neden mb95 klasörü var ftpde ?ohh ne güzel şu panel koy board ismi değiş ?arm işlemciler bakt n demi mstar klasörüne değil ? port ederiz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
işlemciler uyumlu gibi
ben mb100 işlemcisi e bakımlı sharp android var o işlemci de ?
bizim işlemcileri destekler muhtemelen işlemci ismini değiştirmiştir üretici aslı başka isimdedir ) birde usbden kurucaz ya yani usbden boot ederiz partion ları
mb95 çıkıyor buda ?
kartları vedtele özel ürettiği içinHem işlemcilere hemde manuellere baktım ,zaten %5 olumlu bıraktım,ama umarım olur,üreticinin işlemci adını değiştireceğini sanmıyorum ,hem neden değiştirsin ki
Mstar okumasın bunuşi diiii anladım neden mb95 klasörü var ftpde ?ohh ne güzel şu panel koy board ismi değiş ?
kartları vedtele özel ürettiği için
MB95 veya farklı isimdeki durum seni kandırmasın ,derlerken bu ismi gösterirsin olur biter ,hatta başka isim verip ,onu gösterirsin ,ve hatta mesela benim adımı verip ,onu da gösterirsin ,önemli olan import değil mi mübarekşi diiii anladım neden mb95 klasörü var ftpde ?ohh ne güzel şu panel koy board ismi değiş ?