teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Evet ,elinde yükleyici yok da ondan,link verdim aliden ,sipariş verirsen atarsınBen deli neden atmadım anladınız mı ?
Evet ,elinde yükleyici yok da ondan,link verdim aliden ,sipariş verirsen atarsınBen deli neden atmadım anladınız mı ?
ardunio ile yaptım ben ?Evet ,elinde yükleyici yok da ondan,link verdim aliden ,sipariş verirsen atarsın
Evet ,elinde yükleyici yok da ondan,link verdim aliden ,sipariş verirsen atarsın
buradan mi devam etsek, problem benim router da degil mi yani ?İşte free serverin hali :
Hayır değil ,server boş ,belki bazı ülkeler için faaldir ama boşburadan mi devam etsek, problem benim router da degil mi yani ?
yani sistem calisiyor ,calisan server lazim sadece..Hayır değil ,server boş ,belki bazı ülkeler için faaldir ama boş
Ayrıca extra bir şey yapmaya gerek yok ,aldığın serveri sadece oscam.server içine ekleme yapacaksın o kadar
Aynen öyleyani sistem calisiyor ,calisan server lazim sadece..
oscam dersleri verilir diye konu basligi acayim ))Aynen öyle
Bunu oscam server içine yapıştır,o kadaroscam dersleri verilir diye konu basligi acayim ))
cline nereye yazilacak?free server :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Demek sana hemşehricilik yapmışlarBende 70 tane bundan sonra ne yapilacagini bilmiyorum ama bu arada au bende off sizde on