Matkap Tavsiyesi

Bosch Olanını sipariş ettim yalnız hepsi burada da fiyatlar çok oynak ya kampanya günü son 2 saat kala 275 Tl yaptılar fiyatı normalde 250 Tl idi kampanya başladı bi baktım 199 Tl oldu Bu Arada Bilgilendirme için Teşekkürler Kardeşim.
:ok:ok

Bosch Olanını sipariş ettim yalnız hepsi burada da fiyatlar çok oynak ya kampanya günü son 2 saat kala 275 Tl yaptılar fiyatı normalde 250 Tl idi kampanya başladı bi baktım 199 Tl oldu Bu Arada Bilgilendirme için Teşekkürler Kardeşim.
:ok:ok
rica ederim 200 liraya iyi fiyattı ihtiyaç ım olsa kaçırmaz dım .Diğer yerlerde birde sırt çantası yok oda avantaj.

harbi avantajlı aslında ofise almak lazım bir tane

konu biraz hortlamış olacak ama ben yinede tavsiyemde bulunayım çünkü forumu google dan bulanlar görür. Arkadaşlar bosch un biliyorsunuz mavi serisi prof yeşil serisi ev kullanımı için. Ben yeşil matkap kullanıyorum evde baya işimi görüyor.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

valla bende einhell in hiltisini ve şarjlısını 10 senedir kullanıyorum.Şarjlının haliyle bataryaları 24 saat ancak tutuyor enerjiyi ama şarjlı hala canavar gibi.Vidalama olarak dedim basit matkap alayım ,onu da einhell yan sanayisi barawia aldım okadar zorladım şimdilik maşallahı var.Zaten çoğu artık çin de ürettiriyor ama patent teknoloji önemli.Bu yüzden atlas vs. uzak durulsun yeterli derim.

Bende de önceleri Çin işi ucuz yollu seyyar satıcıdan aldığım bir matkabım vardı,biraz zorlayınca bozuldu.Evvelki sene Bim'den kampanyadan denk getirdim,normal ev kullanımına uygun bir matkap aldım.Bununla işlerimi hallediyorum,bana yetiyor.

BOSCH bu konularda mükemmel adamlar harbiden yapıyor bravo helal olsun.

Prefabrik betonda kullanılacak ise ,uyduruk marka alınmaz kesinlikle,100 tl vereceğime 50 fazla verip adam gibi matkap alırım,ama tuğla binada kullanılacak ise attlas da olur mattlas da :)

arkadaşlar ben de kırıcı ve delici özelliği olan matkap arıyorum yeni konu açmak istemedim bosch gbh 2-26 dre matkapı var bu ürünü bilen eden var mı ? Aşağıda bir sitede piyasaya göre nispeten ucuz buldum bir bakabilirsiniz.

arkadaşlar ben de kırıcı ve delici özelliği olan matkap arıyorum yeni konu açmak istemedim bosch gbh 2-26 dre matkapı var bu ürünü bilen eden var mı ? Aşağıda bir sitede piyasaya göre nispeten ucuz buldum bir bakabilirsiniz.

çakması çok piyasada o modelin 250-300 arası satılyor dikkat et bosh diye taklit ürün alma

bende var çalıştığım yerdede vardı aynısından kendimede almıştım fiyatlar çok artmış ama profesyonel bir makina akşama kadar kır dök banamısın demiyor. ama çakmasına dikkat etmek lazım tabiki

Geri
Üst Alt