Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,762
rica ederim 200 liraya iyi fiyattı ihtiyaç ım olsa kaçırmaz dım .Diğer yerlerde birde sırt çantası yok oda avantaj.Bosch Olanını sipariş ettim yalnız hepsi burada da fiyatlar çok oynak ya kampanya günü son 2 saat kala 275 Tl yaptılar fiyatı normalde 250 Tl idi kampanya başladı bi baktım 199 Tl oldu Bu Arada Bilgilendirme için Teşekkürler Kardeşim.
Aynen Kardeşim ya Eyw Allah Razı Olsunrica ederim 200 liraya iyi fiyattı ihtiyaç ım olsa kaçırmaz dım .Diğer yerlerde birde sırt çantası yok oda avantaj.
hepimizden hocam.Aynen Kardeşim ya Eyw Allah Razı Olsun
çakması çok piyasada o modelin 250-300 arası satılyor dikkat et bosh diye taklit ürün almaarkadaşlar ben de kırıcı ve delici özelliği olan matkap arıyorum yeni konu açmak istemedim bosch gbh 2-26 dre matkapı var bu ürünü bilen eden var mı ? Aşağıda bir sitede piyasaya göre nispeten ucuz buldum bir bakabilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bende var çalıştığım yerdede vardı aynısından kendimede almıştım fiyatlar çok artmış ama profesyonel bir makina akşama kadar kır dök banamısın demiyor. ama çakmasına dikkat etmek lazım tabikiarkadaşlar ben de kırıcı ve delici özelliği olan matkap arıyorum yeni konu açmak istemedim bosch gbh 2-26 dre matkapı var bu ürünü bilen eden var mı ? Aşağıda bir sitede piyasaya göre nispeten ucuz buldum bir bakabilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.