Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
72101286_2405120093088980_3797630827815239680_n9083c2d770af14cb.jpg

Bu gecelik ben de müsaade isteyeyim. Sağlıklı, sıhhatli, huzurlu, bereketli geceler, günler dilerim.

:uyku:uyku1

Hoş geldiniz Sayın Emmi. 😍

Üstatlar birer birer geliyor;

caylakpenguen üstat hoş geldiniz.
osmanke üstat hoş geldiniz.

😍

bence imzanı da düzelt :haha apostrof alttan atılmaz üstten atılır
BELKİ SARAYIMIZ YOKTU AMA BİZ HEP KRAL,DIK değil
BELKİ SARAYIMIZ YOKTU AMA BİZ HEP KRAL'DIK
olmalı :haha
Sen önce tavrını düzelt insanların hatalarıyla uğraşmayı bırak

kral-sozler.jpg

040120192001409882125_3.jpg

Son düzenleme:
Hoşbuldum,ilgili konuları okuyordum,bazılarını ekran görüntüsü aldım neme lazım :)
Gerekli olursa sizden istesek ayıp olur mu Sayın Emmi? (Haydi bakayım oradan. Ben senin Screenshotter' ınmıyım mübarek. La havlee) sözünü iliklerime kadar hissettim. :D :durt :deli1 :tara ☺️

Hoşgeldin teraspy dostum nasılsın arayı uzattınız :bye
Teşekkür ederim sevgili osmanke ,ufak tefek badirelerle gayet iyiyiz ailecek çok şükür.Biraz yazılım işlerim vardı ,kafayı dağıtmak istemedim açıkçası ,bir de hanımdan izin alamadığımdan pek giremedim foruma falan :kiskis

Kusuruma bakmazsanız bugün biraz erken müsaade isteyeceğim. Kafamı kaldıramıyorum şu an. Herkese sağlıklı, sıhhatli, huzurlu, mutlu geceler, iyi uykular dilerim. :uyku:uyku1

Kusuruma bakmazsanız bugün biraz erken müsaade isteyeceğim. Kafamı kaldıramıyorum şu an. Herkese sağlıklı, sıhhatli, huzurlu, mutlu geceler, iyi uykular dilerim. :uyku:uyku1
İyi geceler :ok

Karpuz kesecektik daha nereye tabii işin şakası dostum sen istirahatine bak hayırlı geceler allah rahatlık versin güzel bir pazar gününe uyanman dileklerimle :haha1 :bye🙌

Teşekkür ederim sevgili osmanke ,ufak tefek badirelerle gayet iyiyiz ailecek çok şükür.Biraz yazılım işlerim vardı ,kafayı dağıtmak istemedim açıkçası ,bir de hanımdan izin alamadığımdan pek giremedim foruma falan :kiskis
Valla dostum al bendende o kadar ama bizim durum daha vahim

Geri
Üst Alt