I
independent
Süper Üye
- 12 Haz 2023
- 662
- 39
Bu arada hayatımda hiç arı sokmadı beniBu yaşa kadar muhtemelen birkaç kez sokmuştur beni. Ama işte nedense hiç alışamadım, hiç sevmedim o hissi. Hala en korktuğum canlılardan biridir arı. (Suratımın ortasından Doberman tarafından ısırıldığım halde söylüyorum.)
Tanıdık arılar var istersen, yardımcı olalımBu arada hayatımda hiç arı sokmadı beni
Teşekkür ederim Osman abi, Allah razı olsun.Dostlarım hepinize çok geçmiş olsun rabbim bir an önce şifanızı versin inşallah ben kaçar hepinize hayırlı geceler dilerim.
Bende çok iyi bilmiyorum ama vergi dairesine giriş yaparak TC ile olur sanıyorum zaten herkes senin gibi düşünüyor ödenmiş bir vergiyi tekrar kim ödemek isterki zaten bir çok şeyden fazlasıyla verginin,de vergisi alınıyor yakında nefes alsın vergisi çıkarsa şaşırmamTeşekkür ederim Osman abi, Allah razı olsun.
Osman abi bu ek MTV şeyini nasıl yapıcaz Mobil bankacılıktan vergi ödeme sorgusu yaptığında vergi borcu çıkmıyor, ancak ''Ek MTV'' kutusuna işaret atarsan ödeme ekranını getiriyor. Bu vergiyi hiç ödeyesim gelmiyor, zaten ödediğim vergiyi yeniden ödemek zulüm geliyor.
O arı buraya gelecekbir arı tarafından sokuldum
Arıyı hanım zımbaladı.O arı buraya gelecek
Üstadım dikkatli ol. sokan arının akıbeti hoş olmamış
Zımba işlemiyorÜstadım dikkatli ol. sokan arının akıbeti hoş olmamış