slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Bence karışıklık oldu. Söz konusu arı bal arısı idi.Zımba işlemiyor
Ustam hayırdır bu arada tavsiye forumu ile mi vuracaksın?
Bence karışıklık oldu. Söz konusu arı bal arısı idi.Zımba işlemiyor
Forumda kullandığım eski avatarımBence karışıklık oldu. Söz konusu arı bal arısı idi.
Ustam hayırdır bu arada tavsiye forumu ile mi vuracaksın?
Vealeyküm selam efendim. Hoş geldiniz. Nasılsınız?Selamunaleyküm forum dostları
Teşekkür ederim. Allah iyilik sağlık versin. Nasıl oldu son durumlar?Hız demeyelim,de iş,güç diyelim
Çok geçmiş olsun dostum bence ilaca bu kadar sarılmasanız bence iyi olur malum yaşta var ben çok anlamam ama bizim orhangazi taraflarında bu şekilde arı sokmasına karşı en iyi ilaç olarak ıslak çamurlu toprak sararlar ısırılan yere en fazla ertesi gün ne şiş nede ağrı kalmaz tabii zehirlenme hariç siz bu işin uzmanısınız bu yakın dostlarımızla ilgilendiğiniz için daha iyi bilirsiniz diyorum sağlıkla bir an önce atlatırsınız inşallaTeşekkür ederim. Allah iyilik sağlık versin. Nasıl oldu son durumlar?
Bu arada durum güncellemesi;
Bizim arı sokması sonrası inmeye başlayan şişlik saçma bir şekilde 10 cm çapa ulaştı neredeyse. Her türlü tedavi yöntemi ile müdahale etsem de apse ile hematom karışımı bir hale geldi. O yüzden ilaç kombosu v.b. nedeniyle garip birşeyler yazarsam kusuruma bakmayın. Bu arada durumu paylaşmamın nedeni ilaçlar nedeniyle sarhoş gibiyim, yanlış anlaşılma olmasın diye rahatsız edip paylaşıyorum. Eninde sonunda geçireceğiz.
Çok teşekkür ederim üstadım. Normal koşullarda hiç ilaç kullanmamayı planlıyordum. Ancak vaka (Bende hep olduğu gibi) kompleks bir hal aldı. Tam yüz bölgesinde de olduğu için çok uzun sürmemesi taraftarıyım. Yara yüzeyi egzamaya dönüştü, epidermis katmanında kalınlaşma var. Hematom var. Hep şunu söylüyorum, birşeyden fazla anlamazsanız daha iyi oluyor.Çok geçmiş olsun dostum bence ilaca bu kadar sarılmasanız bence iyi olur malum yaşta var ben çok anlamam ama bizim orhangazi taraflarında bu şekilde arı sokmasına karşı en iyi ilaç olarak ıslak çamurlu toprak sararlar ısırılan yere en fazla ertesi gün ne şiş nede ağrı kalmaz tabii zehirlenme hariç siz bu işin uzmanısınız bu yakın dostlarımızla ilgilendiğiniz için daha iyi bilirsiniz diyorum sağlıkla bir an önce atlatırsınız inşalla
arı sokmasına çamur sür hemen geçer 10 santime kalmazTeşekkür ederim. Allah iyilik sağlık versin. Nasıl oldu son durumlar?
Bu arada durum güncellemesi;
Bizim arı sokması sonrası inmeye başlayan şişlik saçma bir şekilde 10 cm çapa ulaştı neredeyse. Her türlü tedavi yöntemi ile müdahale etsem de apse ile hematom karışımı bir hale geldi. O yüzden ilaç kombosu v.b. nedeniyle garip birşeyler yazarsam kusuruma bakmayın. Bu arada durumu paylaşmamın nedeni ilaçlar nedeniyle sarhoş gibiyim, yanlış anlaşılma olmasın diye rahatsız edip paylaşıyorum. Eninde sonunda geçireceğiz.
Ben bulurum zamanını siz merak etmeyin efendim.abim sende hem selam yazıyosun hem foto atıyosun artık ikisinden birini seç kirlilik oluyor
o uyumuştur