bence imzanı da düzelt apostrof alttan atılmaz üstten atılır
Sen önce tavrını düzelt insanların hatalarıyla uğraşmayı bırakbence imzanı da düzelt apostrof alttan atılmaz üstten atılır
BELKİ SARAYIMIZ YOKTU AMA BİZ HEP KRAL,DIK değil
BELKİ SARAYIMIZ YOKTU AMA BİZ HEP KRAL'DIK
olmalı
Hoşbuldum,ilgili konuları okuyordum,bazılarını ekran görüntüsü aldım neme lazımHoş geldiniz Sayın Emmi.
Hoşgeldin teraspy dostum nasılsın arayı uzattınızHoşbuldum,ilgili konuları okuyordum,bazılarını ekran görüntüsü aldım neme lazım
Gerekli olursa sizden istesek ayıp olur mu Sayın Emmi? (Haydi bakayım oradan. Ben senin Screenshotter' ınmıyım mübarek. La havlee) sözünü iliklerime kadar hissettim.Hoşbuldum,ilgili konuları okuyordum,bazılarını ekran görüntüsü aldım neme lazım
Teşekkür ederim sevgili osmanke ,ufak tefek badirelerle gayet iyiyiz ailecek çok şükür.Biraz yazılım işlerim vardı ,kafayı dağıtmak istemedim açıkçası ,bir de hanımdan izin alamadığımdan pek giremedim foruma falanHoşgeldin teraspy dostum nasılsın arayı uzattınız
İyi gecelerKusuruma bakmazsanız bugün biraz erken müsaade isteyeceğim. Kafamı kaldıramıyorum şu an. Herkese sağlıklı, sıhhatli, huzurlu, mutlu geceler, iyi uykular dilerim.
Karpuz kesecektik daha nereye tabii işin şakası dostum sen istirahatine bak hayırlı geceler allah rahatlık versin güzel bir pazar gününe uyanman dileklerimleKusuruma bakmazsanız bugün biraz erken müsaade isteyeceğim. Kafamı kaldıramıyorum şu an. Herkese sağlıklı, sıhhatli, huzurlu, mutlu geceler, iyi uykular dilerim.
Valla dostum al bendende o kadar ama bizim durum daha vahimTeşekkür ederim sevgili osmanke ,ufak tefek badirelerle gayet iyiyiz ailecek çok şükür.Biraz yazılım işlerim vardı ,kafayı dağıtmak istemedim açıkçası ,bir de hanımdan izin alamadığımdan pek giremedim foruma falan