T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bende onu diyecektim simit alamıyoruz daha ne olsun be Emmi.Bu gün hanımla geziyorduk gevrek alalım dedik,13tl diye duyunca almadık,şaka değil bu yazdığım![]()
Bende onu diyecektim simit alamıyoruz daha ne olsun be Emmi.Bu gün hanımla geziyorduk gevrek alalım dedik,13tl diye duyunca almadık,şaka değil bu yazdığım![]()
2 tane sevgili osmankebune ya burda bile 7 tl
6436Bende onu diyecektim simit alamıyoruz daha ne olsun be Emmi.
bende zannettim 1 tanesi okadar2 tane sevgili osmanke![]()
Yok 2 tane,hanımla dedim ya ,ama satıcıya "seçimden sonra gelip alayım" dedim ,neden dedi ben de 15bin tl alacağız ya bayram harçlığı,ondan dedimbende zannettim 1 tanesi okadar![]()
Dur bakalım söz verdiler ama kazanamazlarsa bizde avucumuzu yalarızYok 2 tane,hanımla dedim ya ,ama satıcıya "seçimden sonra gelip alayım" dedim ,neden dedi ben de 15bin tl alacağız ya bayram harçlığı,ondan dedim![]()
afiyet olsun kardeşlerime yıldırım sen bursada,mı ikamet ediyordun orada ne diyorlardı simite7 TL simit için fazla 3 gün önce canım çekti 4 tane aldım 28 TL verdim.
Sonkez simit almış oldum artık onuda evde yaparız![]()
Simit derler extra bursa simidi vardır beyaz ve biraz sekerli olur.afiyet olsun kardeşlerime yıldırım sen bursada,mı ikamet ediyordun orada ne diyorlardı simite![]()
2 tane sevgili osmanke![]()
Aha,biz alamadık sen 7 tane almışın7 TL simit için fazla 3 gün önce canım çekti 4 tane aldım 28 TL verdim.
Sonkez simit almış oldum artık onuda evde yaparız![]()