Aynen, ekran başında takılı kaldıkYahu herkes meraktan ekran başında galiba kimse cevap vermiyor
Dediğim gibi insanların benim olduğu gibi onların,da kaygıları var ama aslında işte cesaret gösterip vermeleri lazım,di birde muhalefet kendini tam ve zamanında anlatamadi ne yazikki 2 turda işleri zor insanlar,a kanaatleri ve güven vermeleri gerekiyor yoksa Erdoğan'ın bu kural tanımaz adaletsiz siyasetini ister,istemez çekmeye razı olacaklar umarım,ki daha iyi olacağına kanaat getirip bu değişimi sağlarlar .saygılarımlaosmanke Osman abi, yine olmadı
Bir de yerinde duruyor diye.araç hafif diye yırttın
Sana bir şey olmaz Emmi, eski topraksınDün arkadaşım aradı,"alo,hadi gel filan yerde falan numaralı sandıktayım" dedi,eve yürüme mesefesinde diye gittim.Oraya git buraya git derken bir baktım saat 02 olmuş,merdiven çık-in artık dizlerim ağrıyor Yorucu bir gün geçti doğrusu, hanım "sen kendini 45-46 yaşlarında sanıyorsun galiba" dedi
Emmi geceleri saymazsak daha 30 diyebilirizDün arkadaşım aradı,"alo,hadi gel filan yerde falan numaralı sandıktayım" dedi,eve yürüme mesefesinde diye gittim.Oraya git buraya git derken bir baktım saat 02 olmuş,merdiven çık-in artık dizlerim ağrıyor Yorucu bir gün geçti doğrusu, hanım "sen kendini 45-46 yaşlarında sanıyorsun galiba" dedi
Evet de, sol dizden ameliyat olmuştum iç ve dış menisküs,çok oldu ama merdivenlerde zorlanıyorum artık ,araziyi satma nedenim de zaten buydu,Dr. bana "taşlı yolda bile dikkatli olacaksın" demişti, ben de arazim var demiştim, o da "adam bul çalıştır" demiştiSana bir şey olmaz Emmi, eski topraksın
Kendine dikkat et dostum yenge doğru söylemiş biz artık az iş az aş bol su içerek vaktimizi geçireceğiz yoksa mafişDün arkadaşım aradı,"alo,hadi gel filan yerde falan numaralı sandıktayım" dedi,eve yürüme mesefesinde diye gittim.Oraya git buraya git derken bir baktım saat 02 olmuş,merdiven çık-in artık dizlerim ağrıyor Yorucu bir gün geçti doğrusu, hanım "sen kendini 45-46 yaşlarında sanıyorsun galiba" dedi