Maksat muhabbet olsun ...

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,138
60
Caps_86dcde118287a754daf762f7c0913655-13a27cceeb439475b.jpg

81ef3a6af19598d399ace61f2c4c63af98f0f92f23792da7.jpg

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,138
60
osmanke osmanke Osman abi, yine olmadı 🙂
Dediğim gibi insanların benim olduğu gibi onların,da kaygıları var ama aslında işte cesaret gösterip vermeleri lazım,di birde muhalefet kendini tam ve zamanında anlatamadi ne yazikki 2 turda işleri zor insanlar,a kanaatleri ve güven vermeleri gerekiyor yoksa Erdoğan'ın bu kural tanımaz adaletsiz siyasetini ister,istemez çekmeye razı olacaklar umarım,ki daha iyi olacağına kanaat getirip bu değişimi sağlarlar .saygılarımla

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Dün arkadaşım aradı,"alo,hadi gel filan yerde falan numaralı sandıktayım" dedi,eve yürüme mesefesinde diye gittim.Oraya git buraya git derken bir baktım saat 02 olmuş,merdiven çık-in artık dizlerim ağrıyor :) Yorucu bir gün geçti doğrusu, hanım "sen kendini 45-46 yaşlarında sanıyorsun galiba" dedi :)

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,686
40
Dün arkadaşım aradı,"alo,hadi gel filan yerde falan numaralı sandıktayım" dedi,eve yürüme mesefesinde diye gittim.Oraya git buraya git derken bir baktım saat 02 olmuş,merdiven çık-in artık dizlerim ağrıyor :) Yorucu bir gün geçti doğrusu, hanım "sen kendini 45-46 yaşlarında sanıyorsun galiba" dedi :)
Sana bir şey olmaz Emmi, eski topraksın 😀

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Emmi geceleri saymazsak daha 30 diyebiliriz :kiskis

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sana bir şey olmaz Emmi, eski topraksın 😀
Evet de, sol dizden ameliyat olmuştum iç ve dış menisküs,çok oldu ama merdivenlerde zorlanıyorum artık ,araziyi satma nedenim de zaten buydu,Dr. bana "taşlı yolda bile dikkatli olacaksın" demişti, ben de arazim var demiştim, o da "adam bul çalıştır" demişti :)

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,138
60
Kendine dikkat et dostum yenge doğru söylemiş biz artık az iş az aş bol su içerek vaktimizi geçireceğiz yoksa mafiş :hihi :ok

Geri
Üst Alt