T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bende onu diyecektim simit alamıyoruz daha ne olsun be Emmi.Bu gün hanımla geziyorduk gevrek alalım dedik,13tl diye duyunca almadık,şaka değil bu yazdığım
Bende onu diyecektim simit alamıyoruz daha ne olsun be Emmi.Bu gün hanımla geziyorduk gevrek alalım dedik,13tl diye duyunca almadık,şaka değil bu yazdığım
2 tane sevgili osmankebune ya burda bile 7 tl
6436Bende onu diyecektim simit alamıyoruz daha ne olsun be Emmi.
bende zannettim 1 tanesi okadar2 tane sevgili osmanke
Yok 2 tane,hanımla dedim ya ,ama satıcıya "seçimden sonra gelip alayım" dedim ,neden dedi ben de 15bin tl alacağız ya bayram harçlığı,ondan dedimbende zannettim 1 tanesi okadar
Dur bakalım söz verdiler ama kazanamazlarsa bizde avucumuzu yalarızYok 2 tane,hanımla dedim ya ,ama satıcıya "seçimden sonra gelip alayım" dedim ,neden dedi ben de 15bin tl alacağız ya bayram harçlığı,ondan dedim
afiyet olsun kardeşlerime yıldırım sen bursada,mı ikamet ediyordun orada ne diyorlardı simite7 TL simit için fazla 3 gün önce canım çekti 4 tane aldım 28 TL verdim.
Sonkez simit almış oldum artık onuda evde yaparız
Simit derler extra bursa simidi vardır beyaz ve biraz sekerli olur.afiyet olsun kardeşlerime yıldırım sen bursada,mı ikamet ediyordun orada ne diyorlardı simite
2 tane sevgili osmanke
Aha,biz alamadık sen 7 tane almışın Zenginsin7 TL simit için fazla 3 gün önce canım çekti 4 tane aldım 28 TL verdim.
Sonkez simit almış oldum artık onuda evde yaparız