osmanke
Süper Üye
- 13 Tem 2021
- 3,138
- 60
BY Trol duymasınTrol diye balık ağına deriz
BY Trol duymasınTrol diye balık ağına deriz
az önce bir kofana düşürdüm vallahi canım sıkıldı. Temiz 3.5kg vardı.Trol diye balık ağına deriz
Gece,gece hemdeaz önce bir kofana düşürdüm vallahi canım sıkıldı. Temiz 3.5kg vardı.
O By olan trol, bu sade trolBY Trol duymasın
Yani "emmi oltanı kap gel" diyorsun Birader ile anlaşamıyorum,anlaşabilsem yazlığının oraya bir tekne alacağım amaaz önce bir kofana düşürdüm vallahi canım sıkıldı. Temiz 3.5kg vardı.
balık gece avlanırGece,gece hemde
yazlık nerede.?Yani "emmi oltanı kap gel" diyorsun Birader ile anlaşamıyorum,anlaşabilsem yazlığının oraya bir tekne alacağım ama
Seferihisar - Doğanbey'deyazlık nerede.?
Bize çok uzak yakın olsa birşeyler düşünülürdü.Seferihisar - Doğanbey'de
Rahmetli babam "denizde uzak yoktur" derdi ,babamda 6.5m ahşap tekne vardı limana kayıtlı idi ,adı da AGA idi,AGA adnan Menderesin lakabıymış,babam fanatik DP li idi, teknesine de bu adı vermişti ,hatta sınava girmiş kaptan belgesi almıştıBize çok uzak yakın olsa birşeyler düşünülürdü.
Allah Rahmet eylesin EmmiRahmetli babam "denizde uzak yoktur" derdi ,babamda 6.5m ahşap tekne vardı limana kayıtlı idi ,adı da AGA idi,AGA adnan Menderesin lakabıymış,babam fanatik DP li idi, teknesine de bu adı vermişti ,hatta sınava girmiş kaptan belgesi almıştı
Allah rahmet eylesin. Adam gibi babanın adam gibi oğlu olurmuş...Bu arada unutmadan yazayım, babam çok iyi yüzerdi, bir keresinde gemiden düşen veya intihar eden birini kurtarmıştı,körfezde gemiden atlayıp da bir de Karşıyaka iskeleden denize girip Konak iskeleden çıkmıştır,biz ufacığız o zaman ,ne zaman kendimizi anlamaya başladık o zaman babamın yaptığını anladık doğrusu