Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Trol diye balık ağına deriz :kiskis
BY Trol duymasın :hihi :ok

az önce bir kofana düşürdüm vallahi canım sıkıldı. Temiz 3.5kg vardı.
Yani "emmi oltanı kap gel" diyorsun :hihi Birader ile anlaşamıyorum,anlaşabilsem yazlığının oraya bir tekne alacağım ama:hihi

Ben yatar sizlere hayırlı geceler siz balıkları pişirin bana haber verirsiniz :ok :bye:clap2
307189828_3409393872717542_4289334487990611651_n07689a5a6a495a12.jpg

Seferihisar - Doğanbey'de :)
Bize çok uzak yakın olsa birşeyler düşünülürdü.

Bize çok uzak yakın olsa birşeyler düşünülürdü.
Rahmetli babam "denizde uzak yoktur" derdi ,babamda 6.5m ahşap tekne vardı limana kayıtlı idi ,adı da AGA idi,AGA adnan Menderesin lakabıymış,babam fanatik DP li idi, teknesine de bu adı vermişti :) ,hatta sınava girmiş kaptan belgesi almıştı :)

Bu arada unutmadan yazayım, babam çok iyi yüzerdi, bir keresinde gemiden düşen veya intihar eden birini kurtarmıştı,körfezde gemiden atlayıp da :) bir de Karşıyaka iskeleden denize girip Konak iskeleden çıkmıştır,biz ufacığız o zaman ,ne zaman kendimizi anlamaya başladık o zaman babamın yaptığını anladık doğrusu :)

Rahmetli babam "denizde uzak yoktur" derdi ,babamda 6.5m ahşap tekne vardı limana kayıtlı idi ,adı da AGA idi,AGA adnan Menderesin lakabıymış,babam fanatik DP li idi, teknesine de bu adı vermişti :) ,hatta sınava girmiş kaptan belgesi almıştı :)
Allah Rahmet eylesin Emmi
Tüm ölmüşlerimizin Mekanları cennet olsun.
Nur içinde yatsınlar.

Bu arada unutmadan yazayım, babam çok iyi yüzerdi, bir keresinde gemiden düşen veya intihar eden birini kurtarmıştı,körfezde gemiden atlayıp da :) bir de Karşıyaka iskeleden denize girip Konak iskeleden çıkmıştır,biz ufacığız o zaman ,ne zaman kendimizi anlamaya başladık o zaman babamın yaptığını anladık doğrusu :)
Allah rahmet eylesin. Adam gibi babanın adam gibi oğlu olurmuş... :fiskos

Geri
Üst Alt