Ve Aleyküm selam Osman abi. Cümleten hayırlı geceler. İnşallah yarın bahar gelecek
İnşallah diyelim ama benim kaygılarım var hem seçim için hemde seçimden sonra inşallah benim umduğum gibi olmaz herşey güzel olurVe Aleyküm selam Osman abi. Cümleten hayırlı geceler. İnşallah yarın bahar gelecek
Fark etmiyor Soğan ekmek vardı da soğan listeden çıktı kuru bayat ekmek ile devam derse millet saygımız sonsuz osmanke hocamİnşallah diyelim ama benim kaygılarım var hem seçim için hemde seçimden sonra inşallah benim umduğum gibi olmaz herşey güzel olur
Herkes onu bildiğimiz pasta sanıyor ama aslında makarnadır(pasta) yıldırımEkmek bulamazsak Pasta yeriz beaa
AminYazdım sildim herkes için vatana millete hayırlı bir seçim olsun..
Yok öyle değil yıldırım soğan ekmek hikaye onu hertürlü bulur yenir bu millet bu vatanı kazanırken neler yaşadığını herkes biliyor benim kaygım asıl iddia edildiği gibi pkk ve şuçluları bırakması yani devletin vatanın güvenliğini sarsacak işler yapmaları birde yarın hiç görmek istemediğimiz provakasyonlar çıkarıp galeyana getirip insanları birbirine kırdırmakFark etmiyor Soğan ekmek vardı da soğan listeden çıktı kuru bayat ekmek ile devam derse millet saygımız sonsuz osmanke hocam
Bu gün hanımla geziyorduk gevrek alalım dedik,13tl diye duyunca almadık,şaka değil bu yazdığımEmmi çay simit hesabı yapmıştım onu sildim
bune ya burda bile 7 tlBu gün hanımla geziyorduk gevrek alalım dedik,13tl diye duyunca almadık,şaka değil bu yazdığım