teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Evde yapaydınBiraz önce yarım ekmek tost için 50 TL ödedim.
Evde yapaydınBiraz önce yarım ekmek tost için 50 TL ödedim.
5-10 TL verip alıyorduk düne kadar tostuBiraz önce yarım ekmek tost için 50 TL ödedim.
Dışardaydık, evde uğraşmak istemedim. Ama gerçekten böyle olmaz, çok fena fiyatlar.Evde yapaydın
Biz 2 gevrek alamadık ,düşün artıkDışardaydık, evde uğraşmak istemedim. Ama gerçekten böyle olmaz, çok fena fiyatlar.
Yıldırım bunların hepsini ben biliyorum bende bursalıyım orhangaziliyim ben ama ben istanbula geleli 51 sene oldu bizim çocukluğumuzda gerek bursanın içinde gerekse orhangazide simite beşlik diyorlardı öyle hatırlıyorum ben hani senin yazdıklarının devamı olarak en meşhur olanı var şeftali birtane daha var ama onu yazmayayımCantık iskender kestanesi kestane şekeri meşhurdur bursanın.
Öhöm ,şeyYıldırım bunların hepsini ben biliyorum bende bursalıyım orhangaziliyim ben ama ben istanbula geleli 51 sene oldu bizim çocukluğumuzda gerek bursanın içinde gerekse orhangazide simite beşlik diyorlardı öyle hatırlıyorum ben hani senin yazdıklarının devamı olarak en meşhur olanı var şeftali birtane daha var ama onu yazmayayım
Orhangazi merkeze uzak beşlik vs ben bilmem manav değilim yerlisine manav derlermişYıldırım bunların hepsini ben biliyorum bende bursalıyım orhangaziliyim ben ama ben istanbula geleli 51 sene oldu bizim çocukluğumuzda gerek bursanın içinde gerekse orhangazide simite beşlik diyorlardı öyle hatırlıyorum ben hani senin yazdıklarının devamı olarak en meşhur olanı var şeftali birtane daha var ama onu yazmayayım
sen anladın onuÖhöm ,şey
evet yerlisine manav derler manavlarda boşnaktır ama o ilk yerleşenlerden bizlerde varız bizim rahmetli dedeyi o zamanın hükümeti rus,alman şavaşında oraya almışlar onların dedeside trakyaya edirneye 1850 lerde gelmişler bursaya 60kmOrhangazi merkeze uzak beşlik vs ben bilmem manav değilim yerlisine manav derlermiş
Duyduğum kadarıyla bir gsm operatörü 12-15 Mayıs arası genel bakım yapıyormuş iletişimde sorun çıkabilir.Günaydın100.Yılda Vatana Millete
Hayırlı Bir Seçim Olsun ..
Aynen öyle Osman abi, bizimkilerde Osmanlı-Rus Harbi sırasında Macıristan'dan gelip Yenişehir'e yerleşmişler. Normalda soyumuz Macıristan, Tırnova'ya çıkıyor ama aslında oraya da daha önce buradan gitmişler. Benim araştırdığım kadarıyla soyumuz aslında ta Karamanlılar'a kadar gidiyorevet yerlisine manav derler manavlarda boşnaktır ama o ilk yerleşenlerden bizlerde varız bizim rahmetli dedeyi o zamanın hükümeti rus,alman şavaşında oraya almışlar onların dedeside trakyaya edirneye 1850 lerde gelmişler bursaya 60km