Maksat muhabbet olsun ...

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Evet de, sol dizden ameliyat olmuştum iç ve dış menisküs,çok oldu ama merdivenlerde zorlanıyorum artık ,araziyi satma nedenim de zaten buydu,Dr. bana "taşlı yolda bile dikkatli olacaksın" demişti, ben de arazim var demiştim, o da "adam bul çalıştır" demişti :)
Ameliyat düzgün oldu ve üzerinden uzun zaman geçtiyse ondan kaynaklanmıyor olabilir Sayın Emmi. Zamanla eklemlerimiz de bizi boşuyor. Hareket kabiliyeti azalıyor, ondan olabilir. Ayak paça konusunda konuştuklarımızı hatırlatayım.

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,138
60
Kusura bakmayın konuya birden girdim selam vermeyi unuttum

81ef3a6af19598d399ace61f2c4c63af7259ae10306b5aa4.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ameliyat düzgün oldu ve üzerinden uzun zaman geçtiyse ondan kaynaklanmıyor olabilir Sayın Emmi. Zamanla eklemlerimiz de bizi boşuyor. Hareket kabiliyeti azalıyor, ondan olabilir. Ayak paça konusunda konuştuklarımızı hatırlatayım.
Ben büyük ihtimalle ona bağlıyorum zaten iyi geçen yılları ,"kelle-paça" :) Ancak oluldaki sandık 3.cü kattaydı bir de giriş yüksek merdiven var 3.5 kat diyelim.Gerçi kendisi de pişman oldu "bize göre değil bu işler artık" dedi :)

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Ben büyük ihtimalle ona bağlıyorum zaten iyi geçen yılları ,"kelle-paça" :) Ancak oluldaki sandık 3.cü kattaydı bir de giriş yüksek merdiven var 3.5 kat diyelim.Gerçi kendisi de pişman oldu "bize göre değil bu işler artık" dedi :)
İmkan oldukça devam Sayın Emmi. Bizi ayakta tutanlar onlar. Ama tabii biraz da hafifte olsa egzersiz gerekiyor. Uzun süre hareketsiz kaldıktan sonra birden eklemlere yüklenmek zor oluyor.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
İmkan oldukça devam Sayın Emmi. Bizi ayakta tutanlar onlar. Ama tabii biraz da hafifte olsa egzersiz gerekiyor. Uzun süre hareketsiz kaldıktan sonra birden eklemlere yüklenmek zor oluyor.
Doğru :ok , biz karı-koca orta mesafeler dahil daha hiç araba ile gitmedik maşallah,evden bir çıkarız yürü babam yürü :) Optimum avm ye yürüyerek gider geliriz mesela ,gidiş ~4.5 km dir :) ,bunu dışında gece laptop başına otururum,tabii gündüz de oturuyorum :hihi

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Doğru :ok , biz karı-koca orta mesafeler dahil daha hiç araba ile gitmedik maşallah,evden bir çıkarız yürü babam yürü :) Optimum avm ye yürüyerek gider geliriz mesela ,gidiş ~4.5 km dir :) ,bunu dışında gece laptop başına otururum,tabii gündüz de oturuyorum :hihi
🧿🧿🧿 < Nazar Boncukları. (Bende çıkmıyor da belirteyim dedim.) Allah nazardan saklasın. Bende kış rehaveti mevcut. O yüzden benzer bir sıkıntı (Oturmak) bende de var. Ama havalar ısınıyor, şimdi atölye demir işleri, bahçe belleme v.s. derken formumu düzenlemeyi bekliyorum. :)

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Evet de, sol dizden ameliyat olmuştum iç ve dış menisküs,çok oldu ama merdivenlerde zorlanıyorum artık ,araziyi satma nedenim de zaten buydu,Dr. bana "taşlı yolda bile dikkatli olacaksın" demişti, ben de arazim var demiştim, o da "adam bul çalıştır" demişti :)
Çok geçmiş olsun Emmi biliyorum eskisi gibi olmaz.
Biraz sıkıntılı oluyor fabrikasyon gibi sağlam olmuyor.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
🧿🧿🧿 < Nazar Boncukları. (Bende çıkmıyor da belirteyim dedim.) Allah nazardan saklasın. Bende kış rehaveti mevcut. O yüzden benzer bir sıkıntı (Oturmak) bende de var. Ama havalar ısınıyor, şimdi atölye demir işleri, bahçe belleme v.s. derken formumu düzenlemeyi bekliyorum. :)
Demir işleri derken :alala , neler yapıyorsun demir işleri, mesela :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Çok geçmiş olsun Emmi biliyorum eskisi gibi olmaz.
Biraz sıkıntılı oluyor fabrikasyon gibi sağlam olmuyor.
Bir kaç yıl önce Tire'de bir hırdavatçıya uğramıştık hanımla,zincir alacaktım,bana "şurada bir hırdavatçı var,Bulgar, onda ucuz olur ordan al" demişti birisi.Gittik ,konu açıldı ordan-burdan satıcı kız babasının dizlerindeki ağrıyı söylemişti,biz de ona "babana söyle, bol bol kelle-paça içsin ,bol ilikli ,kasaptan alın kendiniz pişirin demiştik ,kız da bize "o karatay çorbası,sanmam iyi geleceğini" demişti,biz de ona "siz bilirsiniz" dedik parayı verdik çıktık.Aradan baya geçti ,bir gün köydeyiz hanıma bahçe makası lazım oldu (benim kullandığım eline sert geliyordu) gidelim kızdan alalım dedi,gittik.Baktım yaşlı birisi var içerde, meğer kızın babası imiş :) bizi tanışırdı babası ile adam dizlerinin çok iyi olduğunu ve bunun nedenini de anlattı "siz söylemişiniz" dedi :) Bahçe makasını bize yarı fiyatına verdi o gün ,köy evini satarken hanım aldı geldi o makası,şimdi balkonda duruyor :)

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Biz köyde deponun çatısını yapmıştık hanımla,ne hikaye idi o :hihi
Ayrı bir keyif oluyor Sayın Emmi. Kendi emeğinle çıkınca. Allah inşallah yine nasip eder, şöyle rahatça kalabileceğiniz bir köy, bahçe. Ama gerçekten yaşaması bir o kadar zor. Tatile gitmek sanki daha kolay gibi. Aaa aklıma geldi. Buyrun gelin. :)

Bu arada ben çatıları söküyorum burada. Daha doğrusu evin önündeki gölgelikleri. Yazın ortasında evin içi in gibi oluyor. Allah kısmet ederse bu sene bahçe salıncağı var aklımda. Üç kişilik demir doğramadan.

Geri
Üst Alt