teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Ben sandık başında oturacağız sanmıştım ,meğer ohooooKendine dikkat et dostum yenge doğru söylemiş biz artık az iş az aş bol su içerek vaktimizi geçireceğiz yoksa mafiş
Ben sandık başında oturacağız sanmıştım ,meğer ohooooKendine dikkat et dostum yenge doğru söylemiş biz artık az iş az aş bol su içerek vaktimizi geçireceğiz yoksa mafiş
Ameliyat düzgün oldu ve üzerinden uzun zaman geçtiyse ondan kaynaklanmıyor olabilir Sayın Emmi. Zamanla eklemlerimiz de bizi boşuyor. Hareket kabiliyeti azalıyor, ondan olabilir. Ayak paça konusunda konuştuklarımızı hatırlatayım.Evet de, sol dizden ameliyat olmuştum iç ve dış menisküs,çok oldu ama merdivenlerde zorlanıyorum artık ,araziyi satma nedenim de zaten buydu,Dr. bana "taşlı yolda bile dikkatli olacaksın" demişti, ben de arazim var demiştim, o da "adam bul çalıştır" demişti
Ben büyük ihtimalle ona bağlıyorum zaten iyi geçen yılları ,"kelle-paça" Ancak oluldaki sandık 3.cü kattaydı bir de giriş yüksek merdiven var 3.5 kat diyelim.Gerçi kendisi de pişman oldu "bize göre değil bu işler artık" dediAmeliyat düzgün oldu ve üzerinden uzun zaman geçtiyse ondan kaynaklanmıyor olabilir Sayın Emmi. Zamanla eklemlerimiz de bizi boşuyor. Hareket kabiliyeti azalıyor, ondan olabilir. Ayak paça konusunda konuştuklarımızı hatırlatayım.
Aramızda ayrı-gayrı yok sevgili osmankeKusura bakmayın konuya birden girdim selam vermeyi unuttum
İmkan oldukça devam Sayın Emmi. Bizi ayakta tutanlar onlar. Ama tabii biraz da hafifte olsa egzersiz gerekiyor. Uzun süre hareketsiz kaldıktan sonra birden eklemlere yüklenmek zor oluyor.Ben büyük ihtimalle ona bağlıyorum zaten iyi geçen yılları ,"kelle-paça" Ancak oluldaki sandık 3.cü kattaydı bir de giriş yüksek merdiven var 3.5 kat diyelim.Gerçi kendisi de pişman oldu "bize göre değil bu işler artık" dedi
Doğru , biz karı-koca orta mesafeler dahil daha hiç araba ile gitmedik maşallah,evden bir çıkarız yürü babam yürü Optimum avm ye yürüyerek gider geliriz mesela ,gidiş ~4.5 km dir ,bunu dışında gece laptop başına otururum,tabii gündüz de oturuyorumİmkan oldukça devam Sayın Emmi. Bizi ayakta tutanlar onlar. Ama tabii biraz da hafifte olsa egzersiz gerekiyor. Uzun süre hareketsiz kaldıktan sonra birden eklemlere yüklenmek zor oluyor.
< Nazar Boncukları. (Bende çıkmıyor da belirteyim dedim.) Allah nazardan saklasın. Bende kış rehaveti mevcut. O yüzden benzer bir sıkıntı (Oturmak) bende de var. Ama havalar ısınıyor, şimdi atölye demir işleri, bahçe belleme v.s. derken formumu düzenlemeyi bekliyorum.Doğru , biz karı-koca orta mesafeler dahil daha hiç araba ile gitmedik maşallah,evden bir çıkarız yürü babam yürü Optimum avm ye yürüyerek gider geliriz mesela ,gidiş ~4.5 km dir ,bunu dışında gece laptop başına otururum,tabii gündüz de oturuyorum
Çok geçmiş olsun Emmi biliyorum eskisi gibi olmaz.Evet de, sol dizden ameliyat olmuştum iç ve dış menisküs,çok oldu ama merdivenlerde zorlanıyorum artık ,araziyi satma nedenim de zaten buydu,Dr. bana "taşlı yolda bile dikkatli olacaksın" demişti, ben de arazim var demiştim, o da "adam bul çalıştır" demişti
Demir işleri derken , neler yapıyorsun demir işleri, mesela< Nazar Boncukları. (Bende çıkmıyor da belirteyim dedim.) Allah nazardan saklasın. Bende kış rehaveti mevcut. O yüzden benzer bir sıkıntı (Oturmak) bende de var. Ama havalar ısınıyor, şimdi atölye demir işleri, bahçe belleme v.s. derken formumu düzenlemeyi bekliyorum.
Hani tamamen amatörce kaynak işleri v.s. Soğuk demir diyelim. Ama elektrik parasını düşünmekten ondan da korkar hale geldik.Demir işleri derken , neler yapıyorsun demir işleri, mesela
Bir kaç yıl önce Tire'de bir hırdavatçıya uğramıştık hanımla,zincir alacaktım,bana "şurada bir hırdavatçı var,Bulgar, onda ucuz olur ordan al" demişti birisi.Gittik ,konu açıldı ordan-burdan satıcı kız babasının dizlerindeki ağrıyı söylemişti,biz de ona "babana söyle, bol bol kelle-paça içsin ,bol ilikli ,kasaptan alın kendiniz pişirin demiştik ,kız da bize "o karatay çorbası,sanmam iyi geleceğini" demişti,biz de ona "siz bilirsiniz" dedik parayı verdik çıktık.Aradan baya geçti ,bir gün köydeyiz hanıma bahçe makası lazım oldu (benim kullandığım eline sert geliyordu) gidelim kızdan alalım dedi,gittik.Baktım yaşlı birisi var içerde, meğer kızın babası imiş bizi tanışırdı babası ile adam dizlerinin çok iyi olduğunu ve bunun nedenini de anlattı "siz söylemişiniz" dedi Bahçe makasını bize yarı fiyatına verdi o gün ,köy evini satarken hanım aldı geldi o makası,şimdi balkonda duruyorÇok geçmiş olsun Emmi biliyorum eskisi gibi olmaz.
Biraz sıkıntılı oluyor fabrikasyon gibi sağlam olmuyor.
Biz köyde deponun çatısını yapmıştık hanımla,ne hikaye idi oHani tamamen amatörce kaynak işleri v.s. Soğuk demir diyelim. Ama elektrik parasını düşünmekten ondan da korkar hale geldik.
Ayrı bir keyif oluyor Sayın Emmi. Kendi emeğinle çıkınca. Allah inşallah yine nasip eder, şöyle rahatça kalabileceğiniz bir köy, bahçe. Ama gerçekten yaşaması bir o kadar zor. Tatile gitmek sanki daha kolay gibi. Aaa aklıma geldi. Buyrun gelin.Biz köyde deponun çatısını yapmıştık hanımla,ne hikaye idi o