Eee kaçarsanız ben dururmuyum bende tüm dostlara hayırlı geceler
![]()
![]()
Yok,yok dostum diğer forumlarda biraz gezindim farklı birşey varmı diye birde bügün hastane işleri vardı yorulmuşuz foruma geç girdim türkvod forumda,da dediğim gibi bakımdan dolayı kapatmış karakus hala bakımda sabah açar heralde sizler iyisinizdir inşallah dünden beriNerdeyse çıkacaktım,sıkıntı yoktur umarım osmanke
![]()
İyiyiz çok şükür,bizim kayınbiraderin gelini yüz felçi olmuştu ona gittik geçmiş olsuna,koşturmacaydı bizim için,3 araç değiştirdikYok,yok dostum diğer forumlarda biraz gezindim farklı birşey varmı diye birde bügün hastane işleri vardı yorulmuşuz foruma geç girdim türkvod forumda,da dediğim gibi bakımdan dolayı kapatmış karakus hala bakımda sabah açar heralde sizler iyisinizdir inşallah dünden beri![]()
![]()
evet açılmış dostum geçmiş olsun rabbim nerde hasta,sifa bekleyen varsa şafi isminle şifa versin inşallahİyiyiz çok şükür,bizim kayınbiraderin gelini yüz felçi olmuştu ona gittik geçmiş olsuna,koşturmacaydı bizim için,3 araç değiştirdikBu arada senin turkvod açık bayadır,sen bakmamışın
![]()
Amin amin, inşallahevet açılmış dostum geçmiş olsun rabbim nerde hasta,sifa bekleyen varsa şafi isminle şifa versin inşallah![]()
![]()
Çok geçmiş olsun Emmiİyiyiz çok şükür,bizim kayınbiraderin gelini yüz felçi olmuştu ona gittik geçmiş olsuna,koşturmacaydı bizim için,3 araç değiştirdikBu arada senin turkvod açık bayadır,sen bakmamışın
![]()
Teşekkür ederim yıldırımÇok geçmiş olsun Emmi