Eee kaçarsanız ben dururmuyum bende tüm dostlara hayırlı geceler
Nerdeyse çıkacaktım ,sıkıntı yoktur umarım osmanke
Yok,yok dostum diğer forumlarda biraz gezindim farklı birşey varmı diye birde bügün hastane işleri vardı yorulmuşuz foruma geç girdim türkvod forumda,da dediğim gibi bakımdan dolayı kapatmış karakus hala bakımda sabah açar heralde sizler iyisinizdir inşallah dünden beriNerdeyse çıkacaktım ,sıkıntı yoktur umarım osmanke
İyiyiz çok şükür,bizim kayınbiraderin gelini yüz felçi olmuştu ona gittik geçmiş olsuna,koşturmacaydı bizim için,3 araç değiştirdik Bu arada senin turkvod açık bayadır,sen bakmamışınYok,yok dostum diğer forumlarda biraz gezindim farklı birşey varmı diye birde bügün hastane işleri vardı yorulmuşuz foruma geç girdim türkvod forumda,da dediğim gibi bakımdan dolayı kapatmış karakus hala bakımda sabah açar heralde sizler iyisinizdir inşallah dünden beri
evet açılmış dostum geçmiş olsun rabbim nerde hasta,sifa bekleyen varsa şafi isminle şifa versin inşallahİyiyiz çok şükür,bizim kayınbiraderin gelini yüz felçi olmuştu ona gittik geçmiş olsuna,koşturmacaydı bizim için,3 araç değiştirdik Bu arada senin turkvod açık bayadır,sen bakmamışın
Amin amin, inşallah gencecik kız daha,iş yerindeki stresten dedi ama bilmiyorum tabii,üstelemedim fazla.evet açılmış dostum geçmiş olsun rabbim nerde hasta,sifa bekleyen varsa şafi isminle şifa versin inşallah
Çok geçmiş olsun Emmiİyiyiz çok şükür,bizim kayınbiraderin gelini yüz felçi olmuştu ona gittik geçmiş olsuna,koşturmacaydı bizim için,3 araç değiştirdik Bu arada senin turkvod açık bayadır,sen bakmamışın
Teşekkür ederim yıldırımÇok geçmiş olsun Emmi