teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
o zaman dans
Karşında ünlü kaleci "Ali Artuner" var ( Bu arada Allah rahmet eylesin kendisi Göztepe ve milli takım kalecisiydi)sakat yerden orta açtın
o zaman dans
Karşında ünlü kaleci "Ali Artuner" var ( Bu arada Allah rahmet eylesin kendisi Göztepe ve milli takım kalecisiydi)sakat yerden orta açtın
Havalar niye ısınmadı diyorduk Sen geldin osmanke hocam
Geçmiş olsun bu sene tam hastalık havası var.Saygıdeğer forum ahalisi. Bana ayrılan sürenin bu gece de sonuna geldim. Çocuklar üstünüzden ırak rahatsız. Hastalık viral olduğu için elimizden çok bir şey de gelmiyor. Dualarınızı bekler ve seviniriz. Hepinize iyi geceler, sağlıklı, sıhhatli, huzurlu uykular dileriz.
Geçmiş olsun,Aydın serin diyordu bir abimSaygıdeğer forum ahalisi. Bana ayrılan sürenin bu gece de sonuna geldim. Çocuklar üstünüzden ırak rahatsız. Hastalık viral olduğu için elimizden çok bir şey de gelmiyor. Dualarınızı bekler ve seviniriz. Hepinize iyi geceler, sağlıklı, sıhhatli, huzurlu uykular dileriz.
Havalar niye ısınmadı diyorduk Sen geldin osmanke hocam
SLeepy öncelikle sana geçmiş olsun rabbim şifanı versin inşallahSaygıdeğer forum ahalisi. Bana ayrılan sürenin bu gece de sonuna geldim. Çocuklar üstünüzden ırak rahatsız. Hastalık viral olduğu için elimizden çok bir şey de gelmiyor. Dualarınızı bekler ve seviniriz. Hepinize iyi geceler, sağlıklı, sıhhatli, huzurlu uykular dileriz.
Heehee geldim,geldim dostum hanım yoktu memlekete göndermiştim düğüne o yokkene bende burda tv seyrederken mort olmuşum bide baktım kapıdan hanım girdi saate baktım 01,30 neyse hal,hatır sorduk gittiği yerden derken anca oldu işteosmanke ,nerede kaldın mübarek, metrobüs gelmedi mi
Memleket dediğin neresiydi ki,uçakla mı geldi yenge hanımHeehee geldim,geldim dostum hanım yoktu memlekete göndermiştim düğüne o yokkene bende burda tv seyrederken mort olmuşum bide baktım kapıdan hanım girdi saate baktım 01,30 neyse hal,hatır sorduk gittiği yerden derken anca oldu işte
Teşekkürler yıldırım ben de çıkacağım birazdanİyi geceler gençler ve genç kalanlar Allah Rahatlık versin ..