osmanke
Süper Üye
- 13 Tem 2021
- 3,138
- 60
Bizim memlekete burdan bağırsan duyulur dostum bursa, orhangazi öğle saatinde gittiler ablamla işte yaklaşık bir saat önce geldilerMemleket dediğin neresiydi ki,uçakla mı geldi yenge hanım
Bizim memlekete burdan bağırsan duyulur dostum bursa, orhangazi öğle saatinde gittiler ablamla işte yaklaşık bir saat önce geldilerMemleket dediğin neresiydi ki,uçakla mı geldi yenge hanım
Doğru ya ,fıstık gibi otoban da var artık ,unutmuşumBizim memlekete burdan bağırsan duyulur dostum bursa, orhangazi öğle saatinde gittiler ablamla işte yaklaşık bir saat önce geldiler
osmangazi köprüsünden gidersen 45 dadikada ordasın feribotla gidersen beklemesiyle beraber 1,5 saat ama körfezi dolaşayım dersen 3 saat gidene kalmış anlıyacağın dostumDoğru ya ,fıstık gibi otoban da var artık ,unutmuşum
Avcılar'a gittiğimzde Çanakkale üzerinde gidip- dönüşte Beşiktaş'tan çıkıp Osmangazi köprüsünden geçmiştik ,kurban bayramı tatili olduğundan çok rahattı yollar tabii navigasyonumu da unutmayayımosmangazi köprüsünden gidersen 45 dadikada ordasın feribotla gidersen beklemesiyle beraber 1,5 saat ama körfezi dolaşayım dersen 3 saat gidene kalmış anlıyacağın dostum
Evet genelde öyle olur maalesef.Geçenlerde arkadaşımla konuşuyordum bana "her yer beter oldu evden çıkamıyoruz,toz-toprak " falan.Tramvay hattı döşeniyordu o zamanlar.Gerçi bitmedi daha ama dün bana "alocum tam apartmanın karşısında durak var,evin değeri 1 kat arttı" dedi Ya daha dün kızıyordun ne oldu da şimdi seviniyorsun dediğimde "o zaman öyleydi,şimdi böyle,yani dün dündür" dedi iyi mibu otobanlar yapilırken varya çok zahmet çektik biz o zamanlar böyle direk araçlı hızlı feribotlar yoktu yol açma çalışmalarına denk geldinmi yandın yolu kapatırlar 8,1o saat bekletirler millet perişan olurdu şimdi çok şükür heryerden ulaşım var işin zorluğunu biz çocukluğumuzda çektik şimdikiler tertemiz yollarda bir sürü alternatif var hangisini isterse ordan gidiyor
bizim milletimizin huyundanmıdır,suyundanmıdır bilemedim böyle birşey oldumu birsürü dert yanar ama o iş bitip değer kazandığında ondan iyisi olmaz garip bir milletiz anlayacağınEvet genelde öyle olur maalesef.Geçenlerde arkadaşımla konuşuyordum bana "her yer beter oldu evden çıkamıyoruz,toz-toprak " falan.Tramvay hattı döşeniyordu o zamanlar.Gerçi bitmedi daha ama dün bana "alocum tam apartmanın karşısında durak var,evin değeri 1 kat arttı" dedi Ya daha dün kızıyordun ne oldu da şimdi seviniyorsun dediğimde "o zaman öyleydi,şimdi böyle,yani dün dündür" dedi iyi mi
Arada yazıyoruz üstadım. Ama yönetimle biraz fazla meşgul olunca fırsat kalmıyor. Bir de benim özelimde üstünüzden ırak kafamı zor yukarıda tutuyorum bugün. Sadece hassas olduğum konularda bilgi paylaşmak için girdim.Arkadaşlar ben olmayınca bu muhabbet bölümünde kimse neden yazmıyor