Maksat muhabbet olsun ...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
osmangazi köprüsünden gidersen 45 dadikada ordasın feribotla gidersen beklemesiyle beraber 1,5 saat ama körfezi dolaşayım dersen 3 saat gidene kalmış anlıyacağın dostum :ok
Avcılar'a gittiğimzde Çanakkale üzerinde gidip- dönüşte Beşiktaş'tan çıkıp Osmangazi köprüsünden geçmiştik ,kurban bayramı tatili olduğundan çok rahattı yollar tabii navigasyonumu da unutmayayım :)

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,138
60
bu otobanlar yapilırken varya çok zahmet çektik biz o zamanlar böyle direk araçlı hızlı feribotlar yoktu yol açma çalışmalarına denk geldinmi yandın yolu kapatırlar 8,1o saat bekletirler millet perişan olurdu şimdi çok şükür heryerden ulaşım var işin zorluğunu biz çocukluğumuzda çektik şimdikiler tertemiz yollarda bir sürü alternatif var hangisini isterse ordan gidiyor

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
bu otobanlar yapilırken varya çok zahmet çektik biz o zamanlar böyle direk araçlı hızlı feribotlar yoktu yol açma çalışmalarına denk geldinmi yandın yolu kapatırlar 8,1o saat bekletirler millet perişan olurdu şimdi çok şükür heryerden ulaşım var işin zorluğunu biz çocukluğumuzda çektik şimdikiler tertemiz yollarda bir sürü alternatif var hangisini isterse ordan gidiyor
Evet genelde öyle olur maalesef.Geçenlerde arkadaşımla konuşuyordum bana "her yer beter oldu evden çıkamıyoruz,toz-toprak " falan.Tramvay hattı döşeniyordu o zamanlar.Gerçi bitmedi daha ama dün bana "alocum tam apartmanın karşısında durak var,evin değeri 1 kat arttı" dedi :) Ya daha dün kızıyordun ne oldu da şimdi seviniyorsun dediğimde "o zaman öyleydi,şimdi böyle,yani dün dündür" dedi iyi mi :haha1

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ve ben de kaçar :ok
yat.gif

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,138
60
Evet genelde öyle olur maalesef.Geçenlerde arkadaşımla konuşuyordum bana "her yer beter oldu evden çıkamıyoruz,toz-toprak " falan.Tramvay hattı döşeniyordu o zamanlar.Gerçi bitmedi daha ama dün bana "alocum tam apartmanın karşısında durak var,evin değeri 1 kat arttı" dedi :) Ya daha dün kızıyordun ne oldu da şimdi seviniyorsun dediğimde "o zaman öyleydi,şimdi böyle,yani dün dündür" dedi iyi mi :haha1
bizim milletimizin huyundanmıdır,suyundanmıdır bilemedim böyle birşey oldumu birsürü dert yanar ama o iş bitip değer kazandığında ondan iyisi olmaz garip bir milletiz anlayacağın :haha1 :bilmiyom

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Arkadaşlar ben olmayınca bu muhabbet bölümünde kimse neden yazmıyor :bilmiyom :bye
Arada yazıyoruz üstadım. Ama yönetimle biraz fazla meşgul olunca fırsat kalmıyor. Bir de benim özelimde üstünüzden ırak kafamı zor yukarıda tutuyorum bugün. Sadece hassas olduğum konularda bilgi paylaşmak için girdim. 😰

Son düzenleme:
osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,138
60
bu akşam geç geldim erken çıkıcam arkadaşlar başım çok ağrıyor sabahtan,da boğazım ağrımaya başladı öksürük,yutkunma zorluğu çekiyorum her akşam çay içerdim bu akşam ıhlamur demledik bol limonlu ondan içtim inşallah sabaha iyi olurum hayırlısı ile :bilmiyom :ok

Geri
Üst Alt