Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sakat yerden orta açtın :kiskis :kiskis :kiskis :kiskis :kiskis
Karşında ünlü kaleci "Ali Artuner" var :haha1 ( Bu arada Allah rahmet eylesin kendisi Göztepe ve milli takım kalecisiydi)

29792297_1725412537585107_8090816286191269221_n1d584ba761282a60.jpg

74888335_2539808729635700_3550470290452512768_ne72c8d9701d40ebe.jpg

Saygıdeğer forum ahalisi. Bana ayrılan sürenin bu gece de sonuna geldim. Çocuklar üstünüzden ırak rahatsız. Hastalık viral olduğu için elimizden çok bir şey de gelmiyor. Dualarınızı bekler ve seviniriz. Hepinize iyi geceler, sağlıklı, sıhhatli, huzurlu uykular dileriz.

uyku4b4c87b89bbef4f0.gif

Havalar niye ısınmadı diyorduk Sen geldin @osmanke hocam

Saygıdeğer forum ahalisi. Bana ayrılan sürenin bu gece de sonuna geldim. Çocuklar üstünüzden ırak rahatsız. Hastalık viral olduğu için elimizden çok bir şey de gelmiyor. Dualarınızı bekler ve seviniriz. Hepinize iyi geceler, sağlıklı, sıhhatli, huzurlu uykular dileriz.

uyku4b4c87b89bbef4f0.gif
Geçmiş olsun bu sene tam hastalık havası var.

uyku4b4c87b89bbef4f0.gif
Geçmiş olsun,Aydın serin diyordu bir abim 🙁

@osmanke ,nerede kaldın mübarek, metrobüs gelmedi mi :kiskis

Havalar niye ısınmadı diyorduk Sen geldin @osmanke hocam

uyku4b4c87b89bbef4f0.gif
SLeepy öncelikle sana geçmiş olsun rabbim şifanı versin inşallah
içimizi ısıtan gönlü güzel tüm dostlara hayırlı geceler seviliyorsunuz 😍 :bye:ok

@osmanke ,nerede kaldın mübarek, metrobüs gelmedi mi :kiskis
Heehee geldim,geldim dostum hanım yoktu memlekete göndermiştim düğüne o yokkene bende burda tv seyrederken mort olmuşum bide baktım kapıdan hanım girdi saate baktım 01,30 neyse hal,hatır sorduk gittiği yerden derken anca oldu işte:fiskos:bilmiyom:bye

Heehee geldim,geldim dostum hanım yoktu memlekete göndermiştim düğüne o yokkene bende burda tv seyrederken mort olmuşum bide baktım kapıdan hanım girdi saate baktım 01,30 neyse hal,hatır sorduk gittiği yerden derken anca oldu işte:fiskos:bilmiyom:bye
Memleket dediğin neresiydi ki,uçakla mı geldi yenge hanım :)

Geri
Üst Alt