Maksat muhabbet olsun ...

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Evet doğru diyorsun yıldırım ama ben kendim yapmayı tercih ederdim mesela ama tabii buna benzer videolar youtubede ama bunun kadar iyimi bilmiyorum denemek lazım :bilmiyom
Ben bir zamanlar hastasıydım bu sistemin. Ancak bir videoda kullanıcı "İzlediğim filme-içeriğe odaklanmamı etkiliyor." diyince bir düşündüm. Gerçekten uzun süre kullanılacak bir özellik değil gibi.

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,138
60
Ben bir zamanlar hastasıydım bu sistemin. Ancak bir videoda kullanıcı "İzlediğim filme-içeriğe odaklanmamı etkiliyor." diyince bir düşündüm. Gerçekten uzun süre kullanılacak bir özellik değil gibi.

slowfood slowfood çocuklar bunu zaten akşamları filim falan seyrederken kullanacaklar ışıklarıda kapattılarmı spotları yakmaya gerek kalmıyor baya ışık yapıyor hem sese hem görüntüye duyarlı bunlar öncekiler gibi değil soft özelliği,de var çok dikkati dağıtmıyor:ok

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,138
60
bakın tam kurulum ve özellikleri video youtube

Govee Immersion Şerit Ledlerle Ambilight Özelliğine Para Ödemeye Son! Alexa ile Kurulum ve Kullanımı​

Govee immersion televizyon arkası şerit led ( Led lights) (H6199) ile Samsung TV RU7400 muhteşem uyumu. Bu renk görseli başka türlü yakalanamaz. Govee televizyon arkası Şerit led(TV Backlight) (H6199) Kurulumu ve Alexa ile Kullanımı. Bu yeni teknoloji ile artık salonlarımız ışıl ışıl. Televizyon seyir keyfinizi görsel şölene dönüştürün. Govee LED modeli H6199 Alexa ile akıllı yaşamlar Bu video Kdenlive programı ile düzenlenmiştir. 0:00 Tanıtım ve montaj 5:39 Alexa ile eşleştirme 8:36 Kamera kalibrasyonu 12:49 Alexa ile uygulaması 17:36 Ekran uyumlu görsel şölen

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881

slowfood slowfood çocuklar bunu zaten akşamları filim falan seyrederken kullanacaklar ışıklarıda kapattılarmı spotları yakmaya gerek kalmıyor baya ışık yapıyor hem sese hem görüntüye duyarlı bunlar öncekiler gibi değil soft özelliği,de var çok dikkati dağıtmıyor:ok

Üstadım. Adım çok bilmişe çıkmasın ama, bir başka konuda da paylaştım. Tamamen karanlık ve yalnızca TV' den gelen ışıkla aydınlanan odada TV izlemek, göz damarlarında daralma, göz kuruluğu, kataraktın erken görülmesi gibi göz problemlerine neden olur.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Eğer ayıp ettin demezseniz bana müsaade. Bu aralar yaşlılıktan mıdır nedir, uyku fazla bastırmaya başladı. Herkeslere huzurlu, mutlu uykular.

uyku.gif

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,138
60
Üstadım. Adım çok bilmişe çıkmasın ama, bir başka konuda da paylaştım. Tamamen karanlık ve yalnızca TV' den gelen ışıkla aydınlanan odada TV izlemek, göz damarlarında daralma, göz kuruluğu, kataraktın erken görülmesi gibi göz problemlerine neden olur.
Ben söylerim dinlerler,dinlemezler kendileri bilir gençler şimdi biliyorsunuz hep kendi kafalarının doğrusunda giderler anca bizim gibi yaşlanınca hee babam doğru söylüyormuş derler ama iş,işten geçiyor tabii :ok

Geri
Üst Alt