Maksat muhabbet olsun ...

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,138
60
Babamdan hiç dayak tokat dahi yemedim ne derse eksiksiz yapardım yapardık .

Şimdi bu işte bi yanlışlık var sizin çocuklar belki benimle yaşıt saygılı olmalılar.
bizde zamanında ebeveynlerimizden öyle aman,aman dayak yemedik ama önceden bir büyüklere saygı vardı bir okadarda severdik rahmetli bizi sadece korkutma amaçlı çıkışırdı dedemiz hemen alır bizi kendi odasına götürürdü şimdikilere değil gözükmek bağırsan senden daha fazla bağırıyor sanki roller değişmiş onlar anne,baba olmuş biz çocuk bu nasıl bir iştir anlamadım ya millete rezil olmayı göze alıp kovucaksın ya suyuna gidip iyi geçineceksin başka bir alternatif varmı evet şimdiki çocuklar gelişti teknolojiye ayak uydurdu ama büyüklere karşı saygı,sevgi anlayış kalmadı maalesef hele ahlak desen geçen senelerde gördüm bizim hemen karşı tokide imamhatip lisesine giden öğrenciler var arkadaş birbirlerine yapmadıkları kalmıyor hele o kız öğrenciler yazık bu gençliği bitirdiler ne küfürü kalıyor ne birbirlerine yapmadıkları hareketler gördükçe ben utanıyorum ya bu gençlik nereye gidiyor böyle anlayamıyorum . :bilmiyom :uzgun

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
bizde zamanında ebeveynlerimizden öyle aman,aman dayak yemedik ama önceden bir büyüklere saygı vardı bir okadarda severdik rahmetli bizi sadece korkutma amaçlı çıkışırdı dedemiz hemen alır bizi kendi odasına götürürdü şimdikilere değil gözükmek bağırsan senden daha fazla bağırıyor sanki roller değişmiş onlar anne,baba olmuş biz çocuk bu nasıl bir iştir anlamadım ya millete rezil olmayı göze alıp kovucaksın ya suyuna gidip iyi geçineceksin başka bir alternatif varmı evet şimdiki çocuklar gelişti teknolojiye ayak uydurdu ama büyüklere karşı saygı,sevgi anlayış kalmadı maalesef hele ahlak desen geçen senelerde gördüm bizim hemen karşı tokide imamhatip lisesine giden öğrenciler var arkadaş birbirlerine yapmadıkları kalmıyor hele o kız öğrenciler yazık bu gençliği bitirdiler ne küfürü kalıyor ne birbirlerine yapmadıkları hareketler gördükçe ben utanıyorum ya bu gençlik nereye gidiyor böyle anlayamıyorum . :bilmiyom :uzgun
+1 :ok

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,138
60
Dostlar ben kaçar yarın cuma müsadenizle sizlere hayırlı geceler cumanız mübarek olsun güzel muhabbetler

0_9485-815-49279943e51d7e4216c1.gif

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Büyüklerimizi sevelim sayalım Saygı gösterelim Sağlıklarında.🙂
Hayat bu yıldırım,gayet normal her şey,durduramıyoruz ki hayatı.Ama haklı çıkmam beni sevindirmiyor maalesef,çünkü beni de annem öyle yetiştirdi,saklamıyorum da, ama "çöpü yarın dökerim" de hiç demedim mesela :) ,her ne kadar çalgıcı da olsam ki onu da önceleri gizli gizli yapıyordum.bir gün mahallede sünnet çalacağım,babamın haberi yok çalgıcılık yaptığımdan çünkü "berduş" olacağım diye çok kızardı.Sokakta değil balkona yerleştirdim cihazlarımı ki babam gelirse beni görmesin :)
Bizim mahalle,ses duyuluyor tabii,annem bahçede oturuyor babamla,bir ara babam "ne güzel sesi var söyleyenin" demiş,annem" beğendin mi hayrettin" demiş,babam da evet demiş.Sonra annem babamı alıp düğüne getirip beni göstermiş,tabii babam şok :)
Bakmış bende alkol yok,yanımda demlik çay var :haha1 17 yıl çay içtim düğünlerde,verilen içkileri de sattım hep,zaten gece oturmamım sebebi de bu,uyuyamıyorum,tam 17 yıl ,sigorta yaptırsaydım emekli olurdum :)
Yani demem o ki anneler kıyamıyorlar,babalar daha sert hayata karşı tabii.

Geri
Üst Alt