T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Not: Emmi Bugün olsa belki bende yapmazdım 20 yıl öncesini diyorum.Yanlışlık da yok saygısızlık da yok,asla.Sadece tembeller,yapmam demiyor mesela ama bekle ki yapsın![]()
Not: Emmi Bugün olsa belki bende yapmazdım 20 yıl öncesini diyorum.Yanlışlık da yok saygısızlık da yok,asla.Sadece tembeller,yapmam demiyor mesela ama bekle ki yapsın![]()
Biliyorum,sen 100 yıllıksınNot: Emmi Bugün olsa belki bende yapmazdım 20 yıl öncesini diyorum.

bizde zamanında ebeveynlerimizden öyle aman,aman dayak yemedik ama önceden bir büyüklere saygı vardı bir okadarda severdik rahmetli bizi sadece korkutma amaçlı çıkışırdı dedemiz hemen alır bizi kendi odasına götürürdü şimdikilere değil gözükmek bağırsan senden daha fazla bağırıyor sanki roller değişmiş onlar anne,baba olmuş biz çocuk bu nasıl bir iştir anlamadım ya millete rezil olmayı göze alıp kovucaksın ya suyuna gidip iyi geçineceksin başka bir alternatif varmı evet şimdiki çocuklar gelişti teknolojiye ayak uydurdu ama büyüklere karşı saygı,sevgi anlayış kalmadı maalesef hele ahlak desen geçen senelerde gördüm bizim hemen karşı tokide imamhatip lisesine giden öğrenciler var arkadaş birbirlerine yapmadıkları kalmıyor hele o kız öğrenciler yazık bu gençliği bitirdiler ne küfürü kalıyor ne birbirlerine yapmadıkları hareketler gördükçe ben utanıyorum ya bu gençlik nereye gidiyor böyle anlayamıyorum .Babamdan hiç dayak tokat dahi yemedim ne derse eksiksiz yapardım yapardık .
Şimdi bu işte bi yanlışlık var sizin çocuklar belki benimle yaşıt saygılı olmalılar.

Büyüklerimizi sevelim sayalım Saygı gösterelim Sağlıklarında.Biliyorum,sen 100 yıllıksın![]()
+1bizde zamanında ebeveynlerimizden öyle aman,aman dayak yemedik ama önceden bir büyüklere saygı vardı bir okadarda severdik rahmetli bizi sadece korkutma amaçlı çıkışırdı dedemiz hemen alır bizi kendi odasına götürürdü şimdikilere değil gözükmek bağırsan senden daha fazla bağırıyor sanki roller değişmiş onlar anne,baba olmuş biz çocuk bu nasıl bir iştir anlamadım ya millete rezil olmayı göze alıp kovucaksın ya suyuna gidip iyi geçineceksin başka bir alternatif varmı evet şimdiki çocuklar gelişti teknolojiye ayak uydurdu ama büyüklere karşı saygı,sevgi anlayış kalmadı maalesef hele ahlak desen geçen senelerde gördüm bizim hemen karşı tokide imamhatip lisesine giden öğrenciler var arkadaş birbirlerine yapmadıkları kalmıyor hele o kız öğrenciler yazık bu gençliği bitirdiler ne küfürü kalıyor ne birbirlerine yapmadıkları hareketler gördükçe ben utanıyorum ya bu gençlik nereye gidiyor böyle anlayamıyorum .![]()
![]()

Hayat bu yıldırım,gayet normal her şey,durduramıyoruz ki hayatı.Ama haklı çıkmam beni sevindirmiyor maalesef,çünkü beni de annem öyle yetiştirdi,saklamıyorum da, ama "çöpü yarın dökerim" de hiç demedim meselaBüyüklerimizi sevelim sayalım Saygı gösterelim Sağlıklarında.![]()
,her ne kadar çalgıcı da olsam ki onu da önceleri gizli gizli yapıyordum.bir gün mahallede sünnet çalacağım,babamın haberi yok çalgıcılık yaptığımdan çünkü "berduş" olacağım diye çok kızardı.Sokakta değil balkona yerleştirdim cihazlarımı ki babam gelirse beni görmesin 

17 yıl çay içtim düğünlerde,verilen içkileri de sattım hep,zaten gece oturmamım sebebi de bu,uyuyamıyorum,tam 17 yıl ,sigorta yaptırsaydım emekli olurdum 
Ve Aleyküm Selam Sayın osmanke üstad. Hoşgeldiniz.
Süper ,güle güle kullansınArkadaşlar bu sistemi oğlumun tv,sine kurduk nasıl olmuş
Monitör Ambilight Sistem Kurduk
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kendin yapta anlatsaydın ya mübarek,muhabbette yazmakla olmaz 
dostum videoyu çocuk kendisi yapmış sistem gelmiş benim haberim yoktu ben namaza giderken söyledi ben gelene kadar yapmış bitirmişSüper ,güle güle kullansınkendin yapta anlatsaydın ya mübarek,muhabbette yazmakla olmaz
![]()