T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Ömür biter iş bitmez osmanke hocamDostum daha işleri bitiremedin galiba butaraflara hiç uğramıyon
Ömür biter iş bitmez osmanke hocamDostum daha işleri bitiremedin galiba butaraflara hiç uğramıyon
Bitmedi mi daha?
Valla en son bu akşam benim depoda duran LG 32 inç bir tv vardı ekranı kırık ona ekran taktırdık tanıdık sokaktan komşuya vermiştik geldi büyük ekran tv,yi salondaki taş yaptırdıkları yere taktık bunuda çıkardıkları küçük odaya taktık beraber yahu bu gençleri ben anlamıyorum hem iyi,güzel olsun hata olmasın ama bana dokunma sen yap ben rahatla seyredeyim oturayım neymiş efendim bütüngün işte yorulmuş yapamazmış yahu tamam düşünce kafa işi elbette yorucu ama elinden,de yani biraz beceri gelsin be kardeşim ya ben olmasam nolacak tüm işleri hep usta çağırıp yaptıramassın,ki yaptırsanda senden extra ücret isteyecek hertürlü alet var ama yapacak adam lazım.Ömür biter iş bitmez osmanke hocam
Şimdiki gençler tembel osmanke,inan tembel.Biz çöpü attıramıyoruz,dursun yarın atarım diyor.Aslında sen varsın da ondan oluyorValla en son bu akşam benim depoda duran LG 32 inç bir tv vardı ekranı kırık ona ekran taktırdık tanıdık sokaktan komşuya vermiştik geldi büyük ekran tv,yi salondaki taş yaptırdıkları yere taktık bunuda çıkardıkları küçük odaya taktık beraber yahu bu gençleri ben anlamıyorum hem iyi,güzel olsun hata olmasın ama bana dokunma sen yap ben rahatla seyredeyim oturayım neymiş efendim bütüngün işte yorulmuş yapamazmış yahu tamam düşünce kafa işi elbette yorucu ama elinden,de yani biraz beceri gelsin be kardeşim ya ben olmasam nolacak tüm işleri hep usta çağırıp yaptıramassın,ki yaptırsanda senden extra ücret isteyecek hertürlü alet var ama yapacak adam lazım.
30 Sene önce büyüklere saygı vardı diyorsun EmmiŞimdiki gençler tembel osmanke,inan tembel.Biz çöpü attıramıyoruz,dursun yarın atarım diyor.Aslında sen varsın da ondan oluyor
Evet aynen öyle,bizim hatamız, aslında hanımların hatası (nasılsa bizimkii yattı ) ,"ders yapıyor"," arkadaşları var", "uyuyor" denilerek tam bir tembel yetiştiriyorlar,bizim hanım "ne var ,bir tane oğlumuz var" derdi bana,şimdilerde pişman çünkü bizim oğlan evden çıkmazAynen dostum umursamıyorlar dur bakalım şimdi ana baba oldular bide kız ben onları görecem biraz daha büyüsünde nasılmış bakalım beni dinlememek diycem işte bunlar hep aslında bizden kaynaklanıyor aman birşey olmasın iyi yetişssin bizim gibi cahil kalmasınlar hep üstlerine titrediğimizden oldular böyle
Tek çocuk çok tehlikeli evin kıymetlisi olur EmmiEvet aynen öyle,bizim hatamız, aslında hanımların hatası (nasılsa bizimkii yattı ) ,"ders yapıyor"," arkadaşları var", "uyuyor" denilerek tam bir tembel yetiştiriyorlar,bizim hanım "ne var ,bir tane oğlumuz var" derdi bana,şimdilerde pişman çünkü bizim oğlan evden çıkmaz
Komşu çocuğunu bırak kendi çocuğuna aldıramıyorsun yıldırım hep bir bahane ben bu yaşta diyorum ya baba şimdi işim var görüşmeme var bilmeme ne halbuki fasafiso işler hep işleri güçleri oyun ya muhabbet küçük olan böyle büyükte şimdilerde ya baba çok yoruldum evde şunu yapacam bunu böyle yapacam hikaye onların işi oldumu baba hemen gel hadi,hadi çabuk çocuk uyumadan ses olmadan halledelim hadi buyur burdan yak toruna kıyamıyorum yoksa derim yok yapamam kendin yap diye ama işte olmuyor şimdilik el,ayak tutuyor sonra inşallah işlerin nasıl olacağını öğrenirlerde bizde rahat ederiz diycem ama biz,bizden gideceğiz ayrı mesele30 Sene önce büyüklere saygı vardı diyorsun Emmi
Çocukluğum yaşlı komşularımıza market alışverişi eksikleni almakla geçti.
Hiç hayır olmaz demedik şimdi komşu çocuğuna, iki ekmek al desen gidip almaz
Valla yıldırım anlamaz daha ,komşu çocuğunla kıyaslıyor Ne komşusu kapı komşusu mu mübarek Dün "çöpü atıver" dedim,yarın atarım" dedi.bir tane kablo var bant sarılacak,belki 7 aydır bekliyor efendim iyice kopsunmuş. Ya iyice kopunca para verip yenisini alacaksın,ver bana parayı ben bant sarayım dedimKomşu çocuğunu bırak kendi çocuğuna aldıramıyorsun yıldırım hep bir bahane ben bu yaşta diyorum ya baba şimdi işim var görüşmeme var bilmeme ne halbuki fasafiso işler hep işleri güçleri oyun ya muhabbet küçük olan böyle büyükte şimdilerde ya baba çok yoruldum evde şunu yapacam bunu böyle yapacam hikaye onların işi oldumu baba hemen gel hadi,hadi çabuk çocuk uyumadan ses olmadan halledelim hadi buyur burdan yak toruna kıyamıyorum yoksa derim yok yapamam kendin yap diye ama işte olmuyor şimdilik el,ayak tutuyor sonra inşallah işlerin nasıl olacağını öğrenirlerde bizde rahat ederiz diycem ama biz,bizden gideceğiz ayrı mesele
Komşu çocuğunu bırak kendi çocuğuna aldıramıyorsun yıldırım hep bir bahane ben bu yaşta diyorum ya baba şimdi işim var görüşmeme var bilmeme ne halbuki fasafiso işler hep işleri güçleri oyun ya muhabbet küçük olan böyle büyükte şimdilerde ya baba çok yoruldum evde şunu yapacam bunu böyle yapacam hikaye onların işi oldumu baba hemen gel hadi,hadi çabuk çocuk uyumadan ses olmadan halledelim hadi buyur burdan yak toruna kıyamıyorum yoksa derim yok yapamam kendin yap diye ama işte olmuyor şimdilik el,ayak tutuyor sonra inşallah işlerin nasıl olacağını öğrenirlerde bizde rahat ederiz diycem ama biz,bizden gideceğiz ayrı mesele
Siz çocukları çok şımarık yetiştirip tepenize çıkartmışınız şimdi hiç şikayet etmeyin sizin çocuklar haklı siz varken niye yapsınlarValla yıldırım anlamaz daha ,komşu çocuğunla kıyaslıyor Ne komşusu kapı komşusu mu mübarek Dün "çöpü atıver" dedim,yarın atarım" dedi.bir tane kablo var bant sarılacak,belki 7 aydır bekliyor efendim iyice kopsunmuş. Ya iyice kopunca para verip yenisini alacaksın,ver bana parayı ben bant sarayım dedim
Haklılar evetSiz çocukları çok şımarık yetiştirip tepenize çıkartmışınız şimdi hiç şikayet etmeyin sizin çocuklar haklı siz varken niye yapsınlar
Yanlışlık da yok saygısızlık da yok,asla.Sadece tembeller,yapmam demiyor mesela ama bekle ki yapsınBabamdan hiç dayak tokat dahi yemedim ne derse eksiksiz yapardım yapardık .
Şimdi bu işte bi yanlışlık var sizin çocuklar belki benimle yaşıt saygılı olmalılar.