Yok inan bu gün de geç geldik eve,kendimi attım koltuğa kanal izlerken dalmışım,hatta hanım da fotomu çekmiş ,buraya bile yeni girdim daha sevgili osmanke.teraspy dostum bizim forumdan gönderdiklerimi aldınmı![]()
![]()
Yok inan bu gün de geç geldik eve,kendimi attım koltuğa kanal izlerken dalmışım,hatta hanım da fotomu çekmiş ,buraya bile yeni girdim daha sevgili osmanke.teraspy dostum bizim forumdan gönderdiklerimi aldınmı![]()
![]()
Böyle penaltı mı olur yahu, çok yanlış kararSpiker de çok heyecanlı anlatıyor, tüylerim diken diken oldu.
Ve aleyküm selam.

Yok üstadım. Bugün üzerinize afiyet bir ağırlık var üzerimde. Yeni kalktım. Bütün gün uyumadım ama şu anda bile kafamı zor kaldırıyorum. Hastalık kırgınlığı gibi de değil bir garip. Üzerinizden ırak olsun.slowfood bu gece uyumamışsın
![]()
Aman kendinize dikkat edin etrafta bu türden bir virüs var tanıdıklarımın bir çoğunda aynı şikayetler var bir yandan bahar yorgunluğu deniyor ama bence bir tür virüs bu toplu kalabalıklardan kaçınınYok üstadım. Bugün üzerinize afiyet bir ağırlık var üzerimde. Yeni kalktım. Bütün gün uyumadım ama şu anda bile kafamı zor kaldırıyorum. Hastalık kırgınlığı gibi de değil bir garip. Üzerinizden ırak olsun.

Etiket istediğinden muhabbet konusunda tv sorunu yazmak ki aşağıdaki linkte binlerce konu varkenKonu açamadım bir etiket istiyor bulamadım çözümü kusura bakmayın Merhaba daha 3 aylık bir cihaz elimdeki 55q9900 şuan kumandadan bir tuşa bastığında işlem yapmıyor devamlı bastığımda birden yapıyor acayip yavaşlama var TV de kanal degistirme ses açma bile çok zor olmaya başladı bu problemi yaşayan oldumu hiç aranızda ilk kurulumda yaptım yazılım güncelleme zaten güncel diyor lütfen yardım servisi cagirmalimiyim

Şimdi hallediyorum Sayın Emmi.Etiket istediğinden muhabbet konusunda tv sorunu yazmak ki aşağıdaki linkte binlerce konu varken
TV Sorunları ve Çözümleri
tavsiyeforumu.com
Yok üstadım. Sanıyorum tanıdıklarım içerisinde kalabalıklardan uzak duran ve dezenfeksiyona benim kadar dikkat eden yok diyebilirim.Aman kendinize dikkat edin etrafta bu türden bir virüs var tanıdıklarımın bir çoğunda aynı şikayetler var bir yandan bahar yorgunluğu deniyor ama bence bir tür virüs bu toplu kalabalıklardan kaçının![]()
![]()
Üzerinizden ırak olsun.Oldu mu Sayın @teraspy Emmi.Etiket istediğinden muhabbet konusunda tv sorunu yazmak ki aşağıdaki linkte binlerce konu varken
TV Sorunları ve Çözümleri
tavsiyeforumu.com