Maksat muhabbet olsun ...

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Aynen doğru,hatta hanımla gidelim dedik bir konserine bize kızdı :) Ben sadece yaptığı müziği kulaklıkla dinleyip öneri veriyordum ,şöyle yap-böyle yap diye bir ara ,sonra bıraktım,artık iyi bir dinleyiciyim o kadar :ok Bir ara yıldırımdı sanırım benim deneme müziğimi bulup burada yayınlamıştı youtubeden :)
Ayıptır sorması niye kızdı? Ya da şöyle sorayım eşiniz mi kızdı?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Yok bizim oğlan, uzağa gideceklerdi, biz de geleceğiz dedik de ondan :kiskis ,ama sonra Gümüldür'de gidip dinledik azıcık,(bir yerde çalıyorlardı) :ok
Eh Sayın Emmi. Bakalım bizimkiler ne yapacaklar. Hele bir büyüsünler. Sağlıkları sıhhatleri yerinde olsun da.

Gerçekten sizleri ağırlamayı isteriz. Trenle de rahat olur sanırım. Merkeze gelirsiniz ben alırım. Gerçi biz köyde yaşıyoruz, rahat ağırlayabilir miyiz bilmiyorum ama?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Eh Sayın Emmi. Bakalım bizimkiler ne yapacaklar. Hele bir büyüsünler. Sağlıkları sıhhatleri yerinde olsun da.

Gerçekten sizleri ağırlamayı isteriz. Trenle de rahat olur sanırım. Merkeze gelirsiniz ben alırım. Gerçi biz köyde yaşıyoruz, rahat ağırlayabilir miyiz bilmiyorum ama?
Amin amin,inşallah.Trenle istiyoruz tekrar gezmeyi.Hatta bu gün konuştuk ,bizim araba yatıyor ya ,atlayalım arabaya Salihli-Ödemiş-Tire-Gaziemir yapalım dedim,nasip tabii :) Bir arkadaşım da Aydın-Karacasu'da annesi yaşıyor ,"alo biz gittiğimizde sana telefon edeyim çıkın çıkın gelin" dedi :)Bu arada çok da memnun oluruz doğrusu,ağırlayabilirmiyiz de ne demek güler yüz,tatlı dil olduktan sonra ,bir de arazide turp otu olursa :)

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Amin amin,inşallah.Trenle istiyoruz tekrar gezmeyi.Hatta bu gün konuştuk ,bizim araba yatıyor ya ,atlayalım arabaya Salihli-Ödemiş-Tire-Gaziemir yapalım dedim,nasip tabii :) Bir arkadaşım da Aydın-Karacasu'da annesi yaşıyor ,"alo biz gittiğimizde sana telefon edeyim çıkın çıkın gelin" dedi :)Bu arada çok da memnun oluruz doğrusu,ağırlayabilirmiyiz de ne demek güler yüz,tatlı dil olduktan sonra ,bir de arazide turp otu olursa :)
Çok seviniriz. Biz çok fazla araziye çıkmıyoruz ama siz geldiğinizde dolaşırız. Eğer isterseniz aloe veralarımız var. Hem de çiçek açıyorlar. Onlardan ikram ederiz.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Çok seviniriz. Biz çok fazla araziye çıkmıyoruz ama siz geldiğinizde dolaşırız. Eğer isterseniz aloe veralarımız var. Hem de çiçek açıyorlar. Onlardan ikram ederiz.
Biz de diktik ama balkonda olmadı ,hanım da apartman kapı girişine koydu ,bakalım çok kullanıyoruz çünkü :) Adresi kişiye özel gizli yaz süpriz yapabiliriz :) ,köy hangi köy acaba?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Her zaman bekleriz. Bizde güzel yetişiyorlar. Kullanımı da harika olur. Seve seve paylaşırız.

Bana ufaktan müsaade. Herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu geceler dilerim.

myavu-myavumon.gif

Geri
Üst Alt