slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Sevgili osmanke sizin forum kapanmış sanırım ,adresi yazınca başka sayfa açılıyor
Karakus bakıma alacaktı uzun zamandır söylüyordu oda coşkun gibi çalışıyor eli değmiyordu ama mesaj felanda atmadı dün bende baktım aynıydı pazartesiye kadar bekliyelim olmassa bi mail gönderirim bakalımSevgili osmanke sizin forum kapanmış sanırım ,adresi yazınca başka sayfa açılıyor
Ya kırk yılda bir farklı foruma üye oldum akşam gireyim dedim monkey nft diye bir yer çıktı ,kendi kendime "eyvah ,şimdi forum hacklenmiş ve bunu da benden bilirler mi" diye de korktumKarakus bakıma alacaktı uzun zamandır söylüyordu oda coşkun gibi çalışıyor eli değmiyordu ama mesaj felanda atmadı dün bende baktım aynıydı pazartesiye kadar bekliyelim olmassa bi mail gönderirim bakalım
Uzun zamandır saldırılar vardı zaten yeni üyelik yapanların bir çoğu yurt dışı kaynaklı üye olmak istiyorlardı hepside sahte hesaplar ben bunlara hergün bakıp engelliyordum ama bazen bizim diğer yetkililer bakmadan onaylıyorlardı forumun üye sayısı artsın diye reklam amaçlı kullanıp foruma virüs bulaştırıyorlardı gerek ben gerekse karakus bir çoğunu banladık bilemiyorum eğer böyle birşey varsa karakus ne yapar bilmem çünkü bu şekilde daha önce üye olduğum forumların bir çoğunu kapatmak zorunda kaldılar hayırlısı diyelim inşallah böyle bir durum yokturYa kırk yılda bir farklı foruma üye oldum akşam gireyim dedim monkey nft diye bir yer çıktı ,kendi kendime "eyvah ,şimdi forum hacklenmiş ve bunu da benden bilirler mi" diye de korktum
Haydaaa ,virüs de geliyormuymuşUzun zamandır saldırılar vardı zaten yeni üyelik yapanların bir çoğu yurt dışı kaynaklı üye olmak istiyorlardı hepside sahte hesaplar ben bunlara hergün bakıp engelliyordum ama bazen bizim diğer yetkililer bakmadan onaylıyorlardı forumun üye sayısı artsın diye reklam amaçlı kullanıp foruma virüs bulaştırıyorlardı gerek ben gerekse karakus bir çoğunu banladık bilemiyorum eğer böyle birşey varsa karakus ne yapar bilmem çünkü bu şekilde daha önce üye olduğum forumların bir çoğunu kapatmak zorunda kaldılar hayırlısı diyelim inşallah böyle bir durum yoktur
evet bu sayfa geliyor ama sen burayı açınca değil bu forum içerinde o reklamlara tıkladığında bir süre sonra hem foruma hem kullanıcıya virüs bulaşıyor öyle birşey maalesefHaydaaa ,virüs de geliyormuymuş
bende bu sayfa açılıyor:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Dostum forum açıldı sanırım güncellemeyi bitirdi karakus,u forumda yakalayamadım ama mesaj attım yarın döner banaHaydaaa ,virüs de geliyormuymuş
bende bu sayfa açılıyor:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.