teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Bende de bir bisiklet bir ev bir de araba varYok,yok gerçekten benim üzerimde hiç bir mal varlığı yok garibanım ya inanmıyorsunuz ha
Bende de bir bisiklet bir ev bir de araba varYok,yok gerçekten benim üzerimde hiç bir mal varlığı yok garibanım ya inanmıyorsunuz ha
Hallaç ettin de bizim imzayı mı kaldırma hallacı ettin mübarekgeçen gün forumu hallaç ettim. Yanlış kod eklemiş olabilirim yada Bir yerleri kapattım.
Bende oda yok,ki inanmıyorsunuz bana ait olan bile dahi hanımın üzerinde yaaaBende de bir bisiklet bir ev bir de araba var
Ben de öyle yapacaktım ama sonra vazgeçirdiler Sen delimisin dediler ben de köydeki araziyi satınca oğlanın üzerine yaptım alınan eviBende oda yok,ki inanmıyorsunuz bana ait olan bile dahi hanımın üzerinde yaaa
imza bölümüne giriyorsun ancak kaydetmiyor bir türlü bak eklemişim yukardaki yazıda var ama resim gözükmüyorHallaç ettin de bizim imzayı mı kaldırma hallacı ettin mübarek
Ahmet kaldırmıştır bir scripti mutlaka ayarlar sonraimza bölümüne giriyorsun ancak kaydetmiyor bir türlü bak eklemişim yukardaki yazıda var ama resim gözükmüyor
Foruma İmza Ekleme
Ahmet kaldırmıştır bir scripti mutlaka ayarlar sonra
Hiç bilmiyordum iyi oldu bu film
Ah o 90'lar yok mu.!