Maksat muhabbet olsun ...

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Etiket istediğinden muhabbet konusunda tv sorunu yazmak ki aşağıdaki linkte binlerce konu varken :)

Maksat muhabbet olsun Emmi sorun bahane :haha1

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Taşımak zor olacak gece vakti :) bu arada hayırdır ,üşüttün sanırım geçmiş olsun ,önceden önlem alırsan hafif atlatıyorsun ama "amannn be" dersen üffff,yandın ,ayaklarına viks sür terlemek için :ok
Çok teşekkür ederim Sayın Emmi. Tüm iyi dilekleriniz için bilmukabele. :) Hazırda klinik var bakarız bir çaresine. :deli1

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Maksat muhabbet olsun Emmi sorun bahane :haha1
Ya hayır bir de "etiket yazmak" denmiş,bu kadar zor olmasa gerek etiket yazmak,biz de sorun konusunda muhabbete giriyoruz ama hem sıkıntılı kişi kafasını dağıtıyor hem de bizim düşünme fırsatımız oluyor,ama zınk diye "kibarca konu açmak zor geldi buraya yazdım" olunca :) Hatırlarsanız forum hakkında bilgilendirmeler bölümüne bile açılıyor konu ,kilitlenmesini hep istedim o bölümün :hihi

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Ya hayır bir de "etiket yazmak" denmiş,bu kadar zor olmasa gerek etiket yazmak,biz de sorun konusunda muhabbete giriyoruz ama hem sıkıntılı kişi kafasını dağıtıyor hem de bizim düşünme fırsatımız oluyor,ama zınk diye "kibarca konu açmak zor geldi buraya yazdım" olunca :) Hatırlarsanız forum hakkında bilgilendirmeler bölümüne bile açılıyor konu ,kilitlenmesini hep istedim o bölümün :hihi
5 yıl geçti mi Sayın Emmi. :haha

Geri
Üst Alt