slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Estağfurullah sayın Emmi. Geride kalanlara da Allah sabır versin.Unuttum cevap yazmayı ,amin teşekkür ederim ,ölen kişi eniştemin annesi,onlar da İstanbul'dan gelmişlerdi.
Estağfurullah sayın Emmi. Geride kalanlara da Allah sabır versin.Unuttum cevap yazmayı ,amin teşekkür ederim ,ölen kişi eniştemin annesi,onlar da İstanbul'dan gelmişlerdi.
Yok ben Bağlamayı çizmek anlamında söylemiştim. Hani zaman tutuyoruz ya.Çizmek değil,vurmak vurmak
Başınız sağ olsun EmmiUnuttum cevap yazmayı ,amin teşekkür ederim ,ölen kişi eniştemin annesi,onlar da İstanbul'dan gelmişlerdi.
Bağlamayı çizersek ses güzel çıkmaz,zırlar,ben zamanı artık telefondan tutuyordumYok ben Bağlamayı çizmek anlamında söylemiştim. Hani zaman tutuyoruz ya.
Teşekkür ederim yıldırım ,bizimkiler dönene kadar gittik ,gece döndük.Başınız sağ olsun Emmi
Sayın Emmi. Affınıza sığınarak paylaşıyorum. Teşbihte hata olmaz derler, ben buradan ilham almıştım bağlama, kasatura derken. Yoksa bizim haddimize mi Sİz varken Uzun sap bağlama, Kısa sap curayla ilgili konuşmak.Bağlamayı çizersek ses güzel çıkmaz,zırlar,ben zamanı artık telefondan tutuyordum
Sayın Emmi. Affınıza sığınarak paylaşıyorum. Teşbihte hata olmaz derler, ben buradan ilham almıştım bağlama, kasatura derken. Yoksa bizim haddimize mi Sİz varken Uzun sap bağlama, Kısa sap curayla ilgili konuşmak.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sevenlerinin ve sizlerin başınız sağolsun rabbim merhametiyle muamele eylesin inşallahUnuttum cevap yazmayı ,amin teşekkür ederim ,ölen kişi eniştemin annesi,onlar da İstanbul'dan gelmişlerdi.
Amin ,teşekkür ederim sevgili osmanke.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sevenlerinin ve sizlerin başınız sağolsun rabbim merhametiyle muamele eylesin inşallah
Siz bu maliyetten bahsederseniz fazla gelir istemezler. Geçmiş olsun bu arada Allah şifa versin. Herşeyin hayırlısı. Bazen işi kötü yapan olacak ki iyi yapanın değeri bilinsin.Ben bu gece erken kaçar sabah hanımı dr,götüreceğim dönüşte,de bi kablo çekme işi var gene çatı tepesine mecbur çıkacaz geçende gitmiştim beni dinlemediler çatıdaki tüm kablolar açılmış parça,parça olmuş değiştirelim dedim şimdi bayram herkes memlekette deyip beni gönderdiler yağmurdan sonra tüm yayınlar gitmiş birde kablonun içinden su yürümüş taa tv ve cihazlara kadar gelmiş eee benim dediğimde değişmessen cihazın arızalandığında ağlamayacaksın değilmi arkadaşlar bakalım aslında binada eski değil ama iyi kablo kullanılmamış 5 yıllık bina şerefsiz herif santral bile koymamış direk 8 li lnb takmış her daireye 1 kablo insanlar 2,ci bir odada tv seyredemiyorlar bu kadar kötü bir işçilik,ki bina içi kanallardan değil,de direk hava boşluğundan kabloları indirip en yakın salon duvarından içeri vermiş hesapta işçilik ve malzemeden kaçıp tasarruf edecek bugün santral dahil güzel bir sistem kursan benim apartmanda kabloyu kendim aldım çift folyolu içi,dışı bakır tüm odalarda mutfakta salona,da çift kablo ayrıca dublex,in çatı katına,da hem daire içi hem açık balkonuna ekstra çektirdim birde benim sığınakta çalışma odam var orayada dahil 270 mt kablo gitti bugün 300mt kablo 1200tl civarı 10/16 santral 800 ile 1000tl arası işçilik ve piriz 2000tl desen lnb 150tl hadi fazlasıyla koy toplam 5000tl eder arkadaş bi hesapla bakalım bir daire,yi kaça satıyorsun,ki bunları binaya koymuyorsun insanları mağdur ediyorsun allah bildiği gibi yapsın inşallah neyse dostlar ben kaçar herkese hayırlı geceler.
Aynen katılıyorum,hadi 5 değil de 7 olsun.başlarında durmayınca olmuyor maalesef,arkadaşım evi kat karşılığı vermişti,kişi ile sözleşme imzalattım ,merkezi sistem 4 çanak,rgu6 kablo falan diye ,ev bitince beni çağırıp kontrol ettirdi sözleşmeye uymuş mu diye.Şimdi bunlar dünya para ,apartmandan toplamaya kalksan toplanmaz, neyse sana kolay gelsin mart da geçtiBen bu gece erken kaçar sabah hanımı dr,götüreceğim dönüşte,de bi kablo çekme işi var gene çatı tepesine mecbur çıkacaz geçende gitmiştim beni dinlemediler çatıdaki tüm kablolar açılmış parça,parça olmuş değiştirelim dedim şimdi bayram herkes memlekette deyip beni gönderdiler yağmurdan sonra tüm yayınlar gitmiş birde kablonun içinden su yürümüş taa tv ve cihazlara kadar gelmiş eee benim dediğimde değişmessen cihazın arızalandığında ağlamayacaksın değilmi arkadaşlar bakalım aslında binada eski değil ama iyi kablo kullanılmamış 5 yıllık bina şerefsiz herif santral bile koymamış direk 8 li lnb takmış her daireye 1 kablo insanlar 2,ci bir odada tv seyredemiyorlar bu kadar kötü bir işçilik,ki bina içi kanallardan değil,de direk hava boşluğundan kabloları indirip en yakın salon duvarından içeri vermiş hesapta işçilik ve malzemeden kaçıp tasarruf edecek bugün santral dahil güzel bir sistem kursan benim apartmanda kabloyu kendim aldım çift folyolu içi,dışı bakır tüm odalarda mutfakta salona,da çift kablo ayrıca dublex,in çatı katına,da hem daire içi hem açık balkonuna ekstra çektirdim birde benim sığınakta çalışma odam var orayada dahil 270 mt kablo gitti bugün 300mt kablo 1200tl civarı 10/16 santral 800 ile 1000tl arası işçilik ve piriz 2000tl desen lnb 150tl hadi fazlasıyla koy toplam 5000tl eder arkadaş bi hesapla bakalım bir daire,yi kaça satıyorsun,ki bunları binaya koymuyorsun insanları mağdur ediyorsun allah bildiği gibi yapsın inşallah neyse dostlar ben kaçar herkese hayırlı geceler.
(foto)