Maksat muhabbet olsun ...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
teraspy dostum bizim forumdan gönderdiklerimi aldınmı :ok :cak
Yok inan bu gün de geç geldik eve,kendimi attım koltuğa kanal izlerken dalmışım,hatta hanım da fotomu çekmiş ,buraya bile yeni girdim daha sevgili osmanke.

WhatsApp-Image-2023-05-02-at-20.22.00.jpg

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Yok üstadım. Bugün üzerinize afiyet bir ağırlık var üzerimde. Yeni kalktım. Bütün gün uyumadım ama şu anda bile kafamı zor kaldırıyorum. Hastalık kırgınlığı gibi de değil bir garip. Üzerinizden ırak olsun.
Aman kendinize dikkat edin etrafta bu türden bir virüs var tanıdıklarımın bir çoğunda aynı şikayetler var bir yandan bahar yorgunluğu deniyor ama bence bir tür virüs bu toplu kalabalıklardan kaçının 😟 :bye:ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Konu açamadım bir etiket istiyor bulamadım çözümü kusura bakmayın Merhaba daha 3 aylık bir cihaz elimdeki 55q9900 şuan kumandadan bir tuşa bastığında işlem yapmıyor devamlı bastığımda birden yapıyor acayip yavaşlama var TV de kanal degistirme ses açma bile çok zor olmaya başladı bu problemi yaşayan oldumu hiç aranızda ilk kurulumda yaptım yazılım güncelleme zaten güncel diyor lütfen yardım servisi cagirmalimiyim
Etiket istediğinden muhabbet konusunda tv sorunu yazmak ki aşağıdaki linkte binlerce konu varken :)

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Aman kendinize dikkat edin etrafta bu türden bir virüs var tanıdıklarımın bir çoğunda aynı şikayetler var bir yandan bahar yorgunluğu deniyor ama bence bir tür virüs bu toplu kalabalıklardan kaçının 😟 :bye:ok
Yok üstadım. Sanıyorum tanıdıklarım içerisinde kalabalıklardan uzak duran ve dezenfeksiyona benim kadar dikkat eden yok diyebilirim. :) Üzerinizden ırak olsun.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Geri
Üst Alt