Ayda bir, iki ay da bir muhakkak ararlar, hem ev telefonundan hem de cepten.Evi, gizli numaradan arıyorlardı, ev telefonunu gizli/özel numara gelen çağrılara kapattıtdım (Kabloses)
Cepten arıyor, bana diyor ki; " Ben komiser Sedat Çağlayan, terörle mücadele şube müdürüyüm, sizin telefonunuz kazı çalışması sırasında terör örgütü hattına karışmış, bu işi çözmemiz lazım, bizimle iş birliği yapmazsanız hapse girme durumunuz var"
Ben de diyorum ki; "Ben birazdan gelirim emniyet müdürlüğüne orda çözeriz" ;)
Bana;"Yahu kardeşim, ben senin işini çözmeye çalışıyorum, sen işi yokuşa sürüyorsun, ya iş birliği yaparsın ya da hapsi boylarsın" diye cevap veriyor.
Ben kendisine , yola çıktığımı birazdan emniyet müdürlüğünde görüleceğimizi söyleyince de artık bakıyor ki, olmuyor, küfür ediyor, ben de iki katı iade edip yüzüne kapatıyorum...
İsimleri bazen Sedat bazen Hakan bazen Selim oluyor, ama Sedat olan iki defa aradı ikisinde de Sedat Çağlayan dedi, demek adam otomatiğe bağlamış
Üç sene kadar önce bir aile dostumuzu cepten aramış birisi özel numaradan ve "Merhaba ben Kadir İnanır, nasılsınız, iyi misiniz, benim hakkımda ne düşünüyorsunuz?" diye sormuş, aile dostumuz da kendisine; "Eğer sen Kadir İnanır isen numaran açık ararsın ben de inanırım." demiş ve telefonu kapatmış.
Aradan on dakika geçiyor, adam yine arıyor özel numaradan ve aile dostumuz cevap veriyor; "Ben Cüneyt Arkın, bir daha beni arama kafanı kırarım."