T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Emmi Bu konu hakkında Bildirim Gelmiyor bana Sota Başkan duyurulur Muhabbeti kaçırıyoruzEline sağlık
Ana ekrana düşmese haberimiz olmayacak
Emmi Bu konu hakkında Bildirim Gelmiyor bana Sota Başkan duyurulur Muhabbeti kaçırıyoruzEline sağlık
Maçlar 2 hafta şifresiz
Gerçi benim takımın maçı zaten şifresiz ,ama izlemiyorum artık ,sinir ediyorlar benionlar korkularından yaptılar ama asıl mahkeme taraftarın gelmesine hükmetti bak baskı nelere kadir
Bursa'ya geliyorum hemen ...e-mail adresim 650.000 euro kazanmış hemen iletişime geçip parayı alayım
Dolandırıcılar niye atar bu mailleri düşen var mı acaba
650.000 Euro gelsin Emmi ben seni aldırmaya helikopter yollarım Rahat ol sensiz parayı ezmem cevap yazınca işlem ücreti vekalet transfer ücreti için 300-400$ gibi ödeme istiyorlar sözde o ödemeyi yapınca 650.000 € yatacak hesaba buna kanıp tek tuk para gönderenler de varBursa'ya geliyorum hemen ...
bir gün fırından ekmek alıyorum,köydeyiz hanımla,telefon çaldı açtım,bilindik polis telsiz sesleri falan,benden para isteyeceklerdi biliyorum,numaranız terör ilişkisi diyerek650.000 Euro gelsin Emmi ben seni aldırmaya helikopter yollarım Rahat ol sensiz parayı ezmem cevap yazınca işlem ücreti vekalet transfer ücreti için 300-400$ gibi ödeme istiyorlar sözde o ödemeyi yapınca 650.000 € yatacak hesaba buna kanıp tek tuk para gönderenler de var
Benide aradılar ben komiser bilmem kim ee dedim kimi aradın sen bana ne kim olduğundan deyince kapattı buyrun komserim desem konu nereye giderdi merak ediyorumbir gün fırından eknem alıyorum,köydeyiz hanımla,telefon çaldı açtım,bilindik polis telsiz sesleri falan,benden para isteyeceklerdi biliyorum,numaranız terör ilişkisi diyerek
Bilmiyorlar,karşılarında "çalgıcı alo" var ,ben hemen "aaaa, ben de Gaziemir polis karakolundayım komiserime ifade veriyordum,telefona vereyim amirimle görüşün" dedim ,pat diye telefonu kapattılar
O fırının sahibi çöpe para bırakmış meğer ,fırıncı beni duyunca amma şaşırmıştı iyi mi
Uzatsaydın keşke,zevkli oluyorBenide aradılar ben komiser bilmem kim ee dedim kimi aradın sen bana ne kim olduğundan deyince kapattı buyrun komserim desem konu nereye giderdi merak ediyorum