Maksat muhabbet olsun ...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Beni biri aradı Emmi adımı vs biliyor bizim mahalledeki pazarıda biliyor adam beni tanıyor ben onu tanımıyorum iyi bir çalışma yapmış ama belli ben kim diye çözmeye çalışıyorum tabi çözemiyorum tanımıyorum adamı konuştuk ettik essas konuyu açınca ayıktım durumu Manisa ya kayın pederine ziyarete gitmiş damı tezmilerken bir küp dolusu altın para çıkmış beni tanıyormuş yabancı değilmişim beraber kazanırız satacak adam bul yada bir kısmını satın al dedi işim olmaz lazım değil dedim şak kapattı teli 2 saat 40 yıllık tanıdık gibi benimle konuştu telefon da bu dolandırıcılar işleri baya büyütüyor. Adam benim mahallemde kurulan pazara kadar çalışmış hikaye kurmuş :hihi
Bulursam sana foto atayım yarın bak :haha1

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Bi seferde bana aynı numarayı yapmaya kalktılar yıldırımın dediği gibi baya çalışmış biraz saf biri olsak hani donumuza kadar soyacaklar yermiyim ben, atıp tutmaya başladı yok ben istikbarattan hazırla parayı geliyorum almaya falan dedim sakın geç kalma kapının önünde komserimle birlikte bekliyoruz vay efendim niye haber vermişim başladı ağzını bozmaya küfür etmeye bu sefer ben ona o bana dedim hemen gel kapıdayım dedim senin 7 sülaleni konuşturmadım dayanamadı en sonunda baktım kapattı hanım,da korktu ya birşey yaparsa dedim gelsinde göreyim bakalım alamıyacaklarını anlayınca işi tehdide,küfüre döküyorlar başa çıkamayınca kapatıyor o oldu bir daha,da arayamadılar şerefsizler.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bi seferde bana aynı numarayı yapmaya kalktılar yıldırımın dediği gibi baya çalışmış biraz saf biri olsak hani donumuza kadar soyacaklar yermiyim ben, atıp tutmaya başladı yok ben istikbarattan hazırla parayı geliyorum almaya falan dedim sakın geç kalma kapının önünde komserimle birlikte bekliyoruz vay efendim niye haber vermişim başladı ağzını bozmaya küfür etmeye bu sefer ben ona o bana dedim hemen gel kapıdayım dedim senin 7 sülaleni konuşturmadım dayanamadı en sonunda baktım kapattı hanım,da korktu ya birşey yaparsa dedim gelsinde göreyim bakalım alamıyacaklarını anlayınca işi tehdide,küfüre döküyorlar başa çıkamayınca kapatıyor o oldu bir daha,da arayamadılar şerefsizler.
İşte inananlar oluyor bunlara,en yakınımdan şahidim ,ama kaybı olmadı çok şükür :)

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Ya isteseler devlet bunları bulur hani milletin paylaşımlarını nasıl takip edip buluyorlar bence bunlarıda bulabilirler,ki yinede kimseye iftira atmayalım ama bazı bunların içinde olanları ye emniyet mensubu ya ayrlımış yada işbirliği içinde olanlar yoksa böyle rastgele arayacak senin herşeyini bilecek yok böyle birşey geçmişte yakalananlarda gördük onların içinde olanlar vardı maalesef rabbim hiç kimseyi yanıltıp,da onların eline düşürmesin inşallah. ben kaçar dostlar yarın malum cuma daha sabah namazına kalkacaz namazda uyuklamayalım hayırlı geceler cumanız mübarek olsun.:bye:ok

O Çevrimdışı

Ocico 

Aktif Üye
24 Ağu 2021
159
Ayda bir, iki ay da bir muhakkak ararlar, hem ev telefonundan hem de cepten.Evi, gizli numaradan arıyorlardı, ev telefonunu gizli/özel numara gelen çağrılara kapattıtdım (Kabloses)

Cepten arıyor, bana diyor ki; " Ben komiser Sedat Çağlayan, terörle mücadele şube müdürüyüm, sizin telefonunuz kazı çalışması sırasında terör örgütü hattına karışmış, bu işi çözmemiz lazım, bizimle iş birliği yapmazsanız hapse girme durumunuz var"

Ben de diyorum ki; "Ben birazdan gelirim emniyet müdürlüğüne orda çözeriz" ;)

Bana;"Yahu kardeşim, ben senin işini çözmeye çalışıyorum, sen işi yokuşa sürüyorsun, ya iş birliği yaparsın ya da hapsi boylarsın" diye cevap veriyor.

Ben kendisine , yola çıktığımı birazdan emniyet müdürlüğünde görüleceğimizi söyleyince de artık bakıyor ki, olmuyor, küfür ediyor, ben de iki katı iade edip yüzüne kapatıyorum...:haha1

İsimleri bazen Sedat bazen Hakan bazen Selim oluyor, ama Sedat olan iki defa aradı ikisinde de Sedat Çağlayan dedi, demek adam otomatiğe bağlamış :)

Üç sene kadar önce bir aile dostumuzu cepten aramış birisi özel numaradan ve "Merhaba ben Kadir İnanır, nasılsınız, iyi misiniz, benim hakkımda ne düşünüyorsunuz?" diye sormuş, aile dostumuz da kendisine; "Eğer sen Kadir İnanır isen numaran açık ararsın ben de inanırım." demiş ve telefonu kapatmış.

Aradan on dakika geçiyor, adam yine arıyor özel numaradan ve aile dostumuz cevap veriyor; "Ben Cüneyt Arkın, bir daha beni arama kafanı kırarım."
:haha

Son düzenleme:
osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Sevgili osmanke karikatür yayınlamıyoruz maalesef ,daha önceleri Sota Sota ya telif hakkı davası oluşmuştu,ama karikatürün her harfine katılıyorum :ok

Moderatör tarafında düzenlendi:
osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Sevgili osmanke karikatür yayınlamıyoruz maalesef ,daha önceleri Sota Sota ya telif hakkı davası oluşmuştu,ama karikatürün her harfine katılıyorum :ok

:ok
Sorun yok sevgili teraspy bu karikatürde gerçekler yansıtıldığı için ekledim zaten üzerinde çizenin imzası var biz kendimize mal etmedik,ki sosyal medyada yayınlanan bir karikatür saygılarımla.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,467
Ayda bir, iki ay da bir muhakkak ararlar, hem ev telefonundan hem de cepten.Evi, gizli numaradan arıyorlardı, ev telefonunu gizli/özel numara gelen çağrılara kapattıtdım (Kabloses)

Cepten arıyor, bana diyor ki; " Ben komiser Sedat Çağlayan, terörle mücadele şube müdürüyüm, sizin telefonunuz kazı çalışması sırasında terör örgütü hattına karışmış, bu işi çözmemiz lazım, bizimle iş birliği yapmazsanız hapse girme durumunuz var"

Ben de diyorum ki; "Ben birazdan gelirim emniyet müdürlüğüne orda çözeriz" ;)

Bana;"Yahu kardeşim, ben senin işini çözmeye çalışıyorum, sen işi yokuşa sürüyorsun, ya iş birliği yaparsın ya da hapsi boylarsın" diye cevap veriyor.

Ben kendisine , yola çıktığımı birazdan emniyet müdürlüğünde görüleceğimizi söyleyince de artık bakıyor ki, olmuyor, küfür ediyor, ben de iki katı iade edip yüzüne kapatıyorum...:haha1

İsimleri bazen Sedat bazen Hakan bazen Selim oluyor, ama Sedat olan iki defa aradı ikisinde de Sedat Çağlayan dedi, demek adam otomatiğe bağlamış :)

Üç sene kadar önce bir aile dostumuzu cepten aramış birisi özel numaradan ve "Merhaba ben Kadir İnanır, nasılsınız, iyi misiniz, benim hakkımda ne düşünüyorsunuz?" diye sormuş, aile dostumuz da kendisine; "Eğer sen Kadir İnanır isen numaran açık ararsın ben de inanırım." demiş ve telefonu kapatmış.

Aradan on dakika geçiyor, adam yine arıyor özel numaradan ve aile dostumuz cevap veriyor; "Ben Cüneyt Arkın, bir daha beni arama kafanı kırarım."
:haha
Ruh hastasıymış :hihi

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sorun yok sevgili teraspy bu karikatürde gerçekler yansıtıldığı için ekledim zaten üzerinde çizenin imzası var biz kendimize mal etmedik,ki sosyal medyada yayınlanan bir karikatür saygılarımla.
Ben de zaten kendine mal etmişsin demedim ki :)
Mahkemeye verip telif isteyenlerin hepsi karikatürlerinin üzerine imza atıyorlar zaten,imzasız karikatür yayınlamazlar :hihi
Belki Sota Sota bu konuda daha iyi bir bilgi verebilir,yanlış biir şey yazmayayım,yayınlamak serbest de olabilir :ok

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,467
Ben de zaten kendine mal etmişsin demedim ki :)
Mahkemeye verip telif isteyenlerin hepsi karikatürlerinin üzerine imza atıyorlar zaten,imzasız karikatür yayınlamazlar :hihi
Belki Sota Sota bu konuda daha iyi bir bilgi verebilir,yanlış biir şey yazmayayım,yayınlamak serbest de olabilir :ok
Oooo Gecelerin Lordu aramıza katılmış. :coskun Emmi hoş geldin.
Karikatür paylaşımı halen yasak olurda paylaşılır ve mahkemelik olunursa
Karikatür başına 30.000tl istendiğini bilmenizde fayda var.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Oooo Gecelerin Lordu aramıza katılmış. :coskun Emmi hoş geldin.
Karikatür paylaşımı halen yasak olurda paylaşılır ve mahkemelik olunursa
Karikatür başına 30.000tl istendiğini bilmenizde fayda var.
Asıl siz burada kalmışınız,buraları saat 00:00 dan sonra osmanke osmanke , hosbulduk hosbulduk @TC Yıldırım ,ve gece uyuyamayan olanlara aittir :haha1

Geri
Üst Alt