teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Hımm, almayayım sevgili osmanke ,neme lazımEvet oradan ücretsiz üyelik bölümünden üye olup forumu dolduruyorsun mail ve kod gonderiyor o kodu girip üyeliği tamamliyorsun
Hımm, almayayım sevgili osmanke ,neme lazımEvet oradan ücretsiz üyelik bölümünden üye olup forumu dolduruyorsun mail ve kod gonderiyor o kodu girip üyeliği tamamliyorsun
Aha,Almanyada da var mı yoksaaman dikkat tod ölüm demek
hazir yas kemale ermisken, cagirmayalim neme lazimHımm, almayayım sevgili osmanke ,neme lazım
sanirim almanya ffirmasi,degilmisAha,Almanyada da var mı yoksa
Haydaaa, o da mı girdi yerli platformlarasanirim almanya ffirmasi
degilmis bana otomatik almanca sayfasini acmis ülke ip ye göre sayfa yönlendiriyorHaydaaa, o da mı girdi yerli platformlara
iyi gecelerBenim gece mesaim bitmiş ,hanımlara her şeyi öğretmemek lazım,kaçak akım rölesi "pat" diye attı iyimi ,ses yapmasa elektrik şirketini suçlayacağım
Ve ben kaçar artık neme lazımmmm
Ben almayayım ,bir ara zor kapatmıştı oğlum.o gün bu gün bedava denilen bir şeye abone olmuyoruz,ama olana da olma demiyoruzUstalar bu kadar niye korkuyorsunuz anlamadım alt tarafı 2 haftalığına sonra ücretsiz giriş yapanlarınkini kapatacaklar en fazla devam edebilmen için ücretli üye ol derler sende kabul etmessin kapatırlar seni zorunlu üye yapamaz madem,ki 2 haftalık ücretsiz üyelik tanıdılar herkesin bilgisi var itiraz edersin biter.
Onvo 3 ay bedava Tod kampanyası var 2 hafta için uğraşmam.Ustalar bu kadar niye korkuyorsunuz anlamadım alt tarafı 2 haftalığına sonra ücretsiz giriş yapanlarınkini kapatacaklar en fazla devam edebilmen için ücretli üye ol derler sende kabul etmessin kapatırlar seni zorunlu üye yapamaz madem,ki 2 haftalık ücretsiz üyelik tanıdılar herkesin bilgisi var itiraz edersin biter.
Alayım bari onvoyuOnvo 3 ay bedava Tod kampanyası var 2 hafta için uğraşmam.
Onvo tv almak şart değil nette yazıyor 3 ay