teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,999
- 65
Hımm, almayayım sevgili osmanke ,neme lazımEvet oradan ücretsiz üyelik bölümünden üye olup forumu dolduruyorsun mail ve kod gonderiyor o kodu girip üyeliği tamamliyorsun
![kiskis :kiskis :kiskis](/styles/tf/smile/kiskis.gif)
Hımm, almayayım sevgili osmanke ,neme lazımEvet oradan ücretsiz üyelik bölümünden üye olup forumu dolduruyorsun mail ve kod gonderiyor o kodu girip üyeliği tamamliyorsun
Aha,Almanyada da var mı yoksaaman dikkat tod ölüm demek![]()
hazir yas kemale ermisken, cagirmayalim neme lazimHımm, almayayım sevgili osmanke ,neme lazım![]()
sanirim almanya ffirmasi,degilmisAha,Almanyada da var mı yoksa![]()
Haydaaa, o da mı girdi yerli platformlarasanirim almanya ffirmasi
degilmis bana otomatik almanca sayfasini acmis ülke ip ye göre sayfa yönlendiriyorHaydaaa, o da mı girdi yerli platformlara![]()
iyi gecelerBenim gece mesaim bitmiş,hanımlara her şeyi öğretmemek lazım,kaçak akım rölesi "pat" diye attı iyimi ,ses yapmasa elektrik şirketini suçlayacağım
Ve ben kaçar artık neme lazımmmm![]()
Ben almayayımUstalar bu kadar niye korkuyorsunuz anlamadım alt tarafı 2 haftalığına sonra ücretsiz giriş yapanlarınkini kapatacaklar en fazla devam edebilmen için ücretli üye ol derler sende kabul etmessin kapatırlar seni zorunlu üye yapamaz madem,ki 2 haftalık ücretsiz üyelik tanıdılar herkesin bilgisi var itiraz edersin biter.![]()
Onvo 3 ay bedava Tod kampanyası var 2 hafta için uğraşmam.Ustalar bu kadar niye korkuyorsunuz anlamadım alt tarafı 2 haftalığına sonra ücretsiz giriş yapanlarınkini kapatacaklar en fazla devam edebilmen için ücretli üye ol derler sende kabul etmessin kapatırlar seni zorunlu üye yapamaz madem,ki 2 haftalık ücretsiz üyelik tanıdılar herkesin bilgisi var itiraz edersin biter.![]()
Alayım bari onvoyuOnvo 3 ay bedava Tod kampanyası var 2 hafta için uğraşmam.
Onvo tv almak şart değil nette yazıyor 3 ay![]()