Maksat muhabbet olsun ...

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Ustalar bu kadar niye korkuyorsunuz anlamadım alt tarafı 2 haftalığına sonra ücretsiz giriş yapanlarınkini kapatacaklar en fazla devam edebilmen için ücretli üye ol derler sende kabul etmessin kapatırlar seni zorunlu üye yapamaz madem,ki 2 haftalık ücretsiz üyelik tanıdılar herkesin bilgisi var itiraz edersin biter.:ok:oku

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ustalar bu kadar niye korkuyorsunuz anlamadım alt tarafı 2 haftalığına sonra ücretsiz giriş yapanlarınkini kapatacaklar en fazla devam edebilmen için ücretli üye ol derler sende kabul etmessin kapatırlar seni zorunlu üye yapamaz madem,ki 2 haftalık ücretsiz üyelik tanıdılar herkesin bilgisi var itiraz edersin biter.:ok:oku
Ben almayayım :) ,bir ara zor kapatmıştı oğlum.o gün bu gün bedava denilen bir şeye abone olmuyoruz,ama olana da olma demiyoruz :kiskis

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Onvo 3 ay bedava Tod kampanyası var 2 hafta için uğraşmam.
Onvo tv almak şart değil nette yazıyor 3 ay :kiskis

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
@TC Yıldırım konu degisikligi olacak ama 4k smarttv yi android tv yaptigini okumustum,ben 2 sene önce yaptigimda ters görüntü almistim panel degisince artik görüntüde gelmez oldu ,sonra da ugrasmadim,sebebi hakkinda tahminin var mi?

Bild_2023-03-08_011213455.png

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt