Maksat muhabbet olsun ...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,736
65
@TC Yıldırım konu degisikligi olacak ama 4k smarttv yi android tv yaptigini okumustum,ben 2 sene önce yaptigimda ters görüntü almistim panel degisince artik görüntüde gelmez oldu ,sonra da ugrasmadim,sebebi hakkinda tahminin var mi?
Ben de mb96 yı yapabilirmiyim diye araştırıyordum ,gitmediyse hiç bakmayayım ,sanki kartlar uuymuyor gibi :)

NOT:
Fotolar alıntıdır.

MB96:

mb96-2.jpg

MB170:
mb170-3.jpg

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
@TC Yıldırım konu degisikligi olacak ama 4k smarttv yi android tv yaptigini okumustum,ben 2 sene önce yaptigimda ters görüntü almistim panel degisince artik görüntüde gelmez oldu ,sonra da ugrasmadim,sebebi hakkinda tahminin var mi?

Bild_2023-03-08_011213455.png
Şimdi o konu karışık Forumda ustalar ile dm'den fikir bilgi alışverişi yaptım benim tv paneline uygun olan anakartı vestel'den şipariş geçtik takınca sorun olmadı, destek alarak yaptım.
Ustalarımız sağolsunlar çok yardımcı oldular.
Tavsiye Forumu olmasa ne yapardık :kiskis

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Zaten iki tip anakart var FHD ve 4K Paneller icin, mevcut panele uyumlu anakart icin baska ne ayrintisi olabilecegi hakkinda tahminim yok acikcasi.
Benim denememdeki problem tcon kaynakli diye tahmin ediyorum,ters görüntü aldigim panele kirik android tv deki tcon u taktiktan sonra hic görüntü alamadim, ayrica daha sonra anakarti tekrar kendi kirik paneline takdigimda da görüntü vermedi, her iki yöntemde de sadece siyah ekran geldi.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Zaten iki tip anakart var FHD ve 4K Paneller icin, mevcut panele uyumlu anakart icin baska ne ayrintisi olabilecegi hakkinda tahminim yok acikcasi.
Benim denememdeki problem tcon kaynakli diye tahmin ediyorum,ters görüntü aldigim panele kirik android tv deki tcon u taktiktan sonra hic görüntü alamadim, ayrica daha sonra anakarti tekrar kendi kirik paneline takdigimda da görüntü vermedi, her iki yöntemde de sadece siyah ekran geldi.
Ustalar o panel hangi TV'de kullanılmış diye görebiliyorlar ona göre uygun anakart bu diyebiliyorlar imkanları fazla direk Vestel datasına ulaşım deneme yapma fırsatlarıda oluyor Fiko nokta atışı yaptı 55r754ua9 uygun dedi bunu alıp taktım sıkıntı olmadı kendisi de denemeler yapmış tcon sorunu da olabilir panel uyumsuzluğu yada farklı bir arıza olmuştur hosbulduk hosbulduk hocam.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,736
65
Şimdi o konu karışık Forumda ustalar ile dm'den fikir bilgi alışverişi yaptım benim tv paneline uygun olan anakartı vestel'den şipariş geçtik takınca sorun olmadı, destek alarak yaptım.
Ustalarımız sağolsunlar çok yardımcı oldular.
Tavsiye Forumu olmasa ne yapardık :kiskis
Yani ben de şimdi TF ye üye mi olayım yani tv yi android yapmak için,Çankaya'ya gideyim daha iyi :kiskis

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,736
65
Gençler bu gün "dün yapamadığım" bir gezintiyi yaptıım :) ,Önce LP de google haritada bir adresin PS aldım,telefona kaydettim sonra Gaziemir'den 510na bindim,çevre yolundaki tesislerde indim.Karşıya geçip 873 numaralı otobüse atladığım gibi bir durakta indim.Biraz yürüdüm ve bir kapıya gelip çaldım,çaldım çaldım :kiskis
Karşıma biri çıktı :
H (biri)
B (ben)
H - evet kime bakmıştınız
B- bir evim vardı da ...
H- eeee
B- durun bir arkadaşı arayayım o gönderdi beni size( :hihi )
H- aramayın canım neden arıyorsunuz ( :haha1 kızdı önce )
Biraz muhabbetten sonra :
B- ben teraspy ,tavsiye forumdan ,hani titan meselesinden ...
H- ?
B-kapışmıştık forumda ( :) )
H-??
B-nasıl hatırlamadın mübarek ,şu kapıyı aç da oturup konuşalım -dernek kapısını yani - ( :) )
Anahtarı almaya gitti ,geldi ,kapıyı açtı içeri girip hemen kırmızı koltuğa oturdu,bana da plastik koltuk uzattı ,hani şu düğünlerde kullanılan :haha1
B- bana bu koltuğu mu layık gördün,sen yukarda oturacaksın ben aşağıda
H-yoo,buyrun bunda oturun
Belli ki hala hatırlamadı bir türlü,sonra iyicene anlattım kendimi ,o zaman hatırladı ,tekrar elini uzattı ve "tekrar hoş geldin alattin abi" dedi :)
Kimden mi bahsediyorum, bizim sevgili OMEGA OMEGA 'dan tabii ,uzun uzun sohpet ettik,taaaaa gerilere gittik , güzel insan ile yüz yüze tanıştım,çaylar içtik ,şimdi sırada Almanya var ,bir gün uçağa atlayıp taaaaa Almanyaya gideceğim ,bak haber veriyorum ,ona göre Almanya :haha1
Çok memnun oldum ve memnun ayrıldım bunu da belirteyim hem size hem sevgili OMEGA OMEGA ya :ok

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Gençler bu gün "dün yapamadığım" bir gezintiyi yaptıım :) ,Önce LP de google haritada bir adresin PS aldım,telefona kaydettim sonra Gaziemir'den 510na bindim,çevre yolundaki tesislerde indim.Karşıya geçip 873 numaralı otobüse atladığım gibi bir durakta indim.Biraz yürüdüm ve bir kapıya gelip çaldım,çaldım çaldım :kiskis
Karşıma biri çıktı :
H (biri)
B (ben)
H - evet kime bakmıştınız
B- bir evim vardı da ...
H- eeee
B- durun bir arkadaşı arayayım o gönderdi beni size( :hihi )
H- aramayın canım neden arıyorsunuz ( :haha1 kızdı önce )
Biraz muhabbetten sonra :
B- ben teraspy ,tavsiye forumdan ,hani titan meselesinden ...
H- ?
B-kapışmıştık forumda ( :) )
H-??
B-nasıl hatırlamadın mübarek ,şu kapıyı aç da oturup konuşalım -dernek kapısını yani - ( :) )
Anahtarı almaya gitti ,geldi ,kapıyı açtı içeri girip hemen kırmızı koltuğa oturdu,bana da plastik koltuk uzattı ,hani şu düğünlerde kullanılan :haha1
B- bana bu koltuğu mu layık gördün,sen yukarda oturacaksın ben aşağıda
H-yoo,buyrun bunda oturun
Belli ki hala hatırlamadı bir türlü,sonra iyicene anlattım kendimi ,o zaman hatırladı ,tekrar elini uzattı ve "tekrar hoş geldin alattin abi" dedi :)
Kimden mi bahsediyorum, bizim sevgili OMEGA OMEGA 'dan tabii ,uzun uzun sohpet ettik,taaaaa gerilere gittik , güzel insan ile yüz yüze tanıştım,çaylar içtik ,şimdi sırada Almanya var ,bir gün uçağa atlayıp taaaaa Almanyaya gideceğim ,bak haber veriyorum ,ona göre Almanya :haha1
Çok memnun oldum ve memnun ayrıldım bunu da belirteyim hem size hem sevgili OMEGA OMEGA ya :ok
Aralikta yapilan pasaport basvurulari hala teslim edilmemis :)))

Geri
Üst Alt