Maksat muhabbet olsun ...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
bunlar vardı ama işte
ödüllerinde ❝Yılın 11❞i belli oldu.
messinin belki bu son ödülü olabilir diyorum ben

331319996_1251421042251778_3694023162564569491_n.jpg
Bana göre "danışıklı döğüş" gibi messi ye vermek :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
... Genelde insanların iki yüzlülüğünden ,sahtekarlılığından, attıkları kazıklardan ve yapılan iyiliklerden konuştuk uzun uzun ..
Nurinin kayınpederi iyice yaşlanınca 4 yıl önce dayalı döşeli köy evini "ihtiyacımız var"diyen bir karı-kocaya vermiş,otursunlar ve araziye baksınlar diye,para almadan vermek istemiş fakat kişiler "olmaz,az da olsa vermek istiyoruz" demişler,o da tamam deyip evi vermiş.Aylardan eylül,ekimde para yatmış,kasımda yatmış,aralıkta yatmamış,ocak ta yatmamış, iyi mi :)
Adamcağız merak etmiş köye gitmiş ,acaba bir şey mi oldu da ödeyemediler,ihtiyaçları varsa yardım edeyim diye.Eve gidiyor ne görsün ,hatta ne görmesin :)
Evde hiç bir eşya yok,kırık döküklerden başka,hemen komşuya gidiyor,komşusu bunu görünce şaşırıyor ".......... amca,hani sen taşınmıştın buradan" diyor :)
Meğer evde oturanlar,bir araba ile eşyaları yüklüyorlar,soranlara da "....... amca Balıkesir'e taşınıyor,eşyalarını götürüyoruz,2 gün sonra gelip vedalaşacak sizlerle" demişler :)
Tabii adamcağız hemen emlakçı ile anlaşıp satılığa çıkartmış ve çok ucuz fiyata vermiş .

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Gece gece Ehtiyar köy heyeti toplanmış goygoy'un dibine vuruyor. Bende uykusuzluk nedeniyle bir köşede sızıp kalmışım. :slap
Daha önce üst konularda yazdım ya, saatlerce oturduk diye,herkes bir şey anlatmaya başladı,simultane gelişti ortam ,bir baktık ohooo nerelere gidiyor konular,hanım sms atıp "alo 3 harflilere bak bakayım "şu" indirimde ,al varsa 'şunu' " deyince anladık ki geç olmuş :haha1

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
tüm yurtta kar var deniyor ama bakalım ne kadar yağacak göreceğiz hayırlısı😟

Ahmak Islatan Ne Demek?

Ahmak ıslatan günümüzde sık kullanılan deyimlerdendir. Bu deyim ince ince yağan yağmurlar için kullanılmaktadır. Çok ince ama sık bir şekilde yağan yağmura ahmak ıslatan denir.

Ahmak Islatan Deyiminin Anlamı Nedir?

Havanın verdiği belirtilerle yağmur yağacağı bellidir. Fakat belli olduğu halde tedbir almadan çıkan kişiler bu ince ve sık yağan yağmurda ıslanacaktır. Yine yağmurun yağdığını gördüğü halde ince yağmasına aldanıp tedbirsiz halde yağmura çıkabilirler. Bu deyimde tedbirsiz davranış ahmaklık olarak bahsedilmektedir. Bu şekilde yağan ince yağmura ahmak ıslatan deyimi kullanılır.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
tüm yurtta kar var deniyor ama bakalım ne kadar yağacak göreceğiz hayırlısı😟

Ahmak Islatan Ne Demek?

Ahmak ıslatan günümüzde sık kullanılan deyimlerdendir. Bu deyim ince ince yağan yağmurlar için kullanılmaktadır. Çok ince ama sık bir şekilde yağan yağmura ahmak ıslatan denir.

Ahmak Islatan Deyiminin Anlamı Nedir?

Havanın verdiği belirtilerle yağmur yağacağı bellidir. Fakat belli olduğu halde tedbir almadan çıkan kişiler bu ince ve sık yağan yağmurda ıslanacaktır. Yine yağmurun yağdığını gördüğü halde ince yağmasına aldanıp tedbirsiz halde yağmura çıkabilirler. Bu deyimde tedbirsiz davranış ahmaklık olarak bahsedilmektedir. Bu şekilde yağan ince yağmura ahmak ıslatan deyimi kullanılır.
Eline sağlık :ok

Geri
Üst Alt