Maksat muhabbet olsun ...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hareket etmezsen sorun yok Emmi ama hareket edince aaa diyorum orası komik bence ara ara aa uuu yaptırıyor boyun deyip geçme hassas yer sıkıntı olunca anlıyor insan.
Hımmm,bir atkıyı ısıtıp boynuna sar desem,ben genelde öyle yapıyorum,bir de viks ile ovup atkıyı da sardığım zaman iyi geliyor ,en azından bana iyi geliyor :)

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Hımmm,bir atkıyı ısıtıp boynuna sar desem,ben genelde öyle yapıyorum,bir de viks ile ovup atkıyı da sardığım zaman iyi geliyor ,en azından bana iyi geliyor :)
Kendi kendime kolonya ile masaj yapıyorum.
3-4 gün gider hersene 1-2 kere böyle tutulma oluyor yanlış yatmaktan kaynaklı dikkat etmek lazım düşündüğün için Teşekkür ederim Emmi. Atkı ısıtma sarma güzel fikirde işte ben yaparmıyım onu bilmiyorum küveti sıcak suyla doldurup içine girsem iyi gelirde üşeniyorum.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Kendi kendime kolonya ile masaj yapıyorum.
3-4 gün gider hersene 1-2 kere böyle tutulma oluyor yanlış yatmaktan kaynaklı dikkat etmek lazım düşündüğün için Teşekkür ederim Emmi. Atkı ısıtma sarma güzel fikirde işte ben yaparmıyım onu bilmiyorum küveti sıcak suyla doldurup içine girsem iyi gelirde üşeniyorum.
Atkıyı tavsiye ederim ,küvet kadar vakit almaz,ısıt-sar :ok

O Çevrimdışı

Ocico 

Aktif Üye
24 Ağu 2021
159
Bir anımı anlatacaktım ama hanım "yazma,olmaz" dedi ,belirtmeden geçmeyeyim ,yoksa yazacaktım :)
Yazın çekinmeyin, kazak erkek olun, mesela benim 10 a yakın kazağım vardır istediğimi giyerim :haha1

Sonra , yenge size neden yazdın derse de "Yazdım ama neden yazdım, bir sor bakalım" deyin :)

Ben bekârım bu arada, belirteyim ;)

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Yazın çekinmeyin, kazak erkek olun, mesela benim 10 a yakın kazağım vardır istediğimi giyerim :haha1

Sonra , yenge size neden yazdın derse de "Yazdım ama neden yazdım, bir sor bakalım" deyin :)

Ben bekârım bu arada, belirteyim ;)
Senin o kazaklığında taa evlenene kadar:hoba1yeğenim o zaman görüşürüz seninle:haha1:haha1:ok

Beşiktaş JK üyeliğinden istifa ettiğini açıklayan Devlet Bahçeli'nin, yıllık üyelik aidatını yatırmadığı için daha önce üyeliğinin düşürüldüğü ortaya çıktı. :haha1 :haha1 :haha1 :haha1

photo_2023-02-28_00-11-11.jpg

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Arkadaşlar bahçeli tarafında işler karışıyor statlar,da karışacak bu gidişle bakın açıklamalara
Serkan Öz: "Sayın Bahçeli yarın o statlar 'Sinan Ateş' diye bağıracak. Zannetmeyin ki unutuldu! Süleyman Soylu, 'hodri meydan' diyerek tepki göstermiş. 'Hodri meydan' Süleyman Soylu"

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Arkadaşlar bahçeli tarafında işler karışıyor statlar,da karışacak bu gidişle bakın açıklamalara
Serkan Öz: "Sayın Bahçeli yarın o statlar 'Sinan Ateş' diye bağıracak. Zannetmeyin ki unutuldu! Süleyman Soylu, 'hodri meydan' diyerek tepki göstermiş. 'Hodri meydan' Süleyman Soylu"
Çok fazla bir şey olacağını sanmıyorum açıkçası,yarın kararname çıkar,"seyircisiz maç" denir olur biter.:durt

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
Çok fazla bir şey olacağını sanmıyorum açıkçası,yarın kararname çıkar,"seyircisiz maç" denir olur biter.:durt
Kararname çıkarsada bende bu iş onları aştı tüm ülkeyi karşılarına aldılar bence bu deprem onların sonu olacak hangi taşı kaldırsan bir pislik çıkıyor ondan dolayı.

FIFA ❝Yılın Futbolcusu❞ ödülünün sahibi Lionel Messi oldu.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Kararname çıkarsada bende bu iş onları aştı tüm ülkeyi karşılarına aldılar bence bu deprem onların sonu olacak hangi taşı kaldırsan bir pislik çıkıyor ondan dolayı.

FIFA ❝Yılın Futbolcusu❞ ödülünün sahibi Lionel Messi oldu.
Messiye verecekleri belliydi zaten :) ,sanki ortada 2-3 futbolcu var sadece.Ben hak yendiğini düşünüyorum bu konuda,isim vermediğim ama sayısını verdiğim futbolcu dışında sanki futbolcu yok gibi :)

Geri
Üst Alt