Maksat muhabbet olsun ...

F Çevrimdışı

firdovsi

Yeni Üye
1 Mar 2021
49
49
Selamun aleykum,arkadaşlar elektronik hisseleri nereden tedarük etmek uyqundur? Adeta Çinden sifariş edirem son zamanlar ya hiç gelmiyor ya çox gecikir gelen ürün ise kalite sorunu olur.

Reset Çevrimdışı

Reset

Aktif Üye
20 Nis 2022
69
49
Selam,Azerbaycanda yaşıyorum,Türkiyeden hanki veb sitelerle ilgilenmek mümkün?
Amazon hariç hangisi Azerbaycan'a gönderim yapar bilemedim. Amazon yapar..
Başlıca bir kaç site :

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
28 Ocakta tekrar forumda aktif olmuşum iyi mi ,zaman ne kadar çabuk akıyor :) Şimdi geriye bakıyorum da acaba diyorum,sandalyede mi otursaydım :haha1

byalo-217.png

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
60 YAŞ KARTI çıkarttım 65 olmasına 1 yıl kaldı,bende bedava bineceğim artık otobüslere ve %50 indirimle trenlere,hanım "evde otur,ne işin var sokaklarda" diyor ,hatta araba parkta yatıyor sen otobüsle mi gezeceksin diyor, ben de "onlar bedava nasılsa" diyorum. :kiskis
Tabii siz bakmayın böyle yazdığıma,60 yaş kartını bile daha yeni çıkarttım,o da zorla :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
BEKOZAP
Biliyorsunuzdur muhtemelen,bu site bana aittir.BEKO ,oğlumun adı olan berkantın kısaltılmışı,ZAP ise çizdiği karikatürlere attığı imzadır,çok iyi karikatür çizer (hala çizer) :)
Aslında onundu domain ama kullanmıyacağım baba dedi,ben de linux anlatmaya karar verdim.Bir ara kapanmıştı,tekrar açıldı(benim hatam değildi) ve bir süre önce 10 yıllık uzattım domainimi ,3 GB de yer satın almıştım 3 yıllık.Geçen google aramadan veriler geldi,çok iyi değil ama idare eder.Yani fotoyu ekledim ki "reklama"ihtiyacım olmadığını göstermekti amacım ,her ne kadar google verileri kötü olsa da idare eder :)

byalo-218.png

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,137
60
60 YAŞ KARTI çıkarttım 65 olmasına 1 yıl kaldı,bende bedava bineceğim artık otobüslere ve %50 indirimle trenlere,hanım "evde otur,ne işin var sokaklarda" diyor ,hatta araba parkta yatıyor sen otobüsle mi gezeceksin diyor, ben de "onlar bedava nasılsa" diyorum. :kiskis
Tabii siz bakmayın böyle yazdığıma,60 yaş kartını bile daha yeni çıkarttım,o da zorla :)
Dostum biz şimdi bu kartları çıkartıyoruz ya bi bakmışssın deprem,den dolayı bu kartları iptal ediyorlar gerekçe bütçe yok 😊 🧿

Geri
Üst Alt