Maksat muhabbet olsun ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tüylerimizi yolarlar ?
Bak Fethiye sporu unuttum iyimi :kiskis <--- Şeytanca güler için için

@Akigo35 ,"Almanlar yüksek petrol fiyatları nedeniyle ülkeyi terk ediyor" muş ,sizin Hollanda'yamı geliyorlar acaba,merak ettim :hihi

Yok bize gelmezler bizde de yükseldi 1.90 geçti benzin?
O zaman Türkiye'ye kaçıyorlardır :haha1

Deniz kenarlarında çay içmekten buralara uğramaz oldunnn abimmmm:cak @Adem Helvacı

Bak yaaaaaaa, bir kaçamak yapalım dedik hemen ifşa, hemen ifşa :kiskis

Kardeşimizle Beykoz sahilinde rakı kadehi tokuşturamayınca sahilde çay içelim dedik naapak gardaş :)
Takipteyim abi :D
Semt senin sahil senin ne gerekiyorsa:danger

Takipteyim abi :)
Semt senin sahil senin ne gerekiyorsa:danger
Yani bize bir şey kalmadı ,üstelik tabancayla diyorsun ki " gelmeyin " :hihi

Çankaya'ya gidiyorum,otobüs durağına geldim bekliyorum.Yanımda biri var ama yüzünü göremedim,başımı kaldırdım ve yukarı baktım,abooo,çocuğun boyu neredeyse 2 metre ,ben yanında cüce kaldım desem yeridir.çocuğa "şişştt " dedim, bana baktı benim kafa yukarda tabii.çocuğa "eğil biraz" dedim,eğildi ,ben "şuraya otur ,yoksa bunalıma gireceğim" dedim :haha1
Adı murat'mış,arkadışını ziyarete gelmiş Gaziemir'e ,bir muhabbet bizde sormayın ,hepsi bu kadar :)

Bu gün "kavakdere" barajına gittik ( 38,179275, 26,912212 ) ,arkadaş bana "alocum hemen geliyorum" diyerek arabasına atladı gitti,ben gittiğimiz evde kalakaldım(satılık bir ev) ,hadi gelene kadar etrafı toplayayım dedim ve bir şeyler yapmaya başladım.O sırada bir ses
Ses (S) :abiii bakarmısınız
Ben(B) :efendim
S: burası satılık mı
B: evet
S: neler var
B: ? anlamadım
S:yani elektrik-su falan
Sonra bahçeye girdiler genç karı-koca,tanıştık , çok neşeli efendi gençler,muhabbet kırla :)
B: ne yapmayı düşünüyorsunuz
G(Gençler) :turizm olarak düşünüyoruz
B: hadi ya,çaycı lazımmı :)
G:Abi nerden çıktı çaycı :hihi
B: Hollandada bir tanıdığa söyledim "lazım değil abi" dedi bana ,burayı alıp merkez yaparsanız size lazım olacak çaycı ( :kiskis )
Tam arazide gezecekken bana "abi burada çukur var" dediler ,bende "ortada kuyu var,yandan geçin" dedim, bastılar kahkahayı,dedim ya muhabbet kırla diye ,bu arada arkadaş geldi (esas emlakçı)
B: aha,esas oğlan geldi
G: hahahahaaaaaaaaa
A(Arkadaş) :hayrola
B:eve bakıyorlardı ama ben engelledim ( :haha1 )
G: hahahaaaaaaaa
Aslında yazma ile olmuyor ,bir daha sefere sesleri kaydetmem lazım yoksa "at bakalım ,atış serbest" durumuna düşmeyeyim ,ama bunu yazacağımı genç karı-kocaya söyledim "yaz abi , link ver okuyalım" dediler ,bende forumu açtırdım telefonlarından "buradan okuyun" dedim :kiskis
Bu arada telefonumu istediler ,vermedim tabii "illa seninle görüşelim" dediler ama vermedim işte :)

Az daha unutuyordum :)
Bu gün arkadaşı aramışlar," alo abiye söyleyin çaycı olarak işe alacağız ama bize telefonu lazım" demişler ,arkadaşım söyledi :haha1

Geri
Üst Alt