teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Canlı izledim,"iyi oynayan kazanır" derler ya ,gerçekten öyle.Kalenin önünden topu bizim hanım vursa gol olurdu,ama fb li atamadıYıllardır sürünüyoruz abi ??? Allah- Fener gerginliği sürüyor ?
Canlı izledim,"iyi oynayan kazanır" derler ya ,gerçekten öyle.Kalenin önünden topu bizim hanım vursa gol olurdu,ama fb li atamadıYıllardır sürünüyoruz abi ??? Allah- Fener gerginliği sürüyor ?
Ben izlemedim ondan böyle oldu herhalde ? şans bizde ne ararrrrrrrr abi.gs şansı lazım ? orasına burasına çarpıp gol oluyor adamlardaCanlı izledim,"iyi oynayan kazanır" derler ya ,gerçekten öyle.Kalenin önünden topu bizim hanım vursa gol olurdu,ama fb li atamadı
Biz de "golü ben atayım" dendi diye aslında yenildik,arkaya pas verse gol olacak,hele bizim kalecinin "al da at" diye verdiği topa vuran golcümüz en zor olanı yaptı ki sorma gitsin.Bizim kaleci çocuk kendini hırpaladı nasıl kaçırdın dercesineBen izlemedim ondan böyle oldu herhalde ? şans bizde ne ararrrrrrrr abi.gs şansı lazım ? orasına burasına çarpıp gol oluyor adamlarda
Ömrümüzü yediler beee abi?Biz de "golü ben atayım" dendi diye aslında yenildik,arkaya pas verse gol olacak,hele bizim kalecinin "al da at" diye verdiği topa vuran golcümüz en zor olanı yaptı ki sorma gitsin.Bizim kaleci çocuk kendini hırpaladı nasıl kaçırdın dercesine
Eee,o zaman ben ne yapayım mübarek ,amatöre girip çıktık , saçlarım ondan mı beyazladı acabaÖmrümüzü yediler beee abi?
Bizim kadar başınıza iş gelmemiştir abi ya?Eee,o zaman ben ne yapayım mübarek ,amatöre girip çıktık , saçlarım ondan mı beyazladı acaba
Bizim kadar başınıza iş gelmemiştir abi ya?
Keşke bizde düşseydik. Bu kadar travma olmasaydı ?? denizli faciası ile başlayan mevzular ?
Amatör dedim huuuuu ,bundan daha beter iş olur mu
Hımmm, tamam seneye siz de gelin 1.ci lige ,zaten süper lig iyi değil kötü,ben hiç beğenmedimKeşke bizde düşseydik. Bu kadar travma olmasaydı ?? denizli faciası ile başlayan mevzular ?
Orada şansımız döner belki ??Hımmm, tamam seneye siz de gelin 1.ci lige ,zaten süper lig iyi değil kötü,ben hiç beğenmedim
İnan oradaki maçlar bana göre çok süper oynanıyor,ben daha çok beğeniyorum.gol pozisyonu daha çok nedense ,ama tek taraflı da değil ,karşılıklı.Mesela bu gün Altınordu da yenildi ama baya gol pozisyonuna da girdi.Daha ateşli oluyor maçlarOrada şansımız döner belki ??
Çok yeriz abi o zaman biz hiç gelmeyek?İnan oradaki maçlar bana göre çok süper oynanıyor,ben daha çok beğeniyorum.gol pozisyonu daha çok nedense ,ama tek taraflı da değil ,karşılıklı.Mesela bu gün Altınordu da yenildi ama baya gol pozisyonuna da girdi.Daha ateşli oluyor maçlar
O zaman oturun oturduğunuz yerde bakayım,yoksa 1.ci lig ekiplerini yollarım orayaÇok yeriz abi o zaman biz hiç gelmeyek?
Tüylerimizi yolarlar ?O zaman oturun oturduğunuz yerde bakayım,yoksa 1.ci lig ekiplerini yollarım oraya