osmanke
Süper Üye
- 13 Tem 2021
- 3,137
- 60
Dostum amerikanın proveke ettiği doğrudur ancak bunların sorumluları bence o zamanda,ki hükümeti yönetenlerdir bügün onu kötülemek için sebep gösterenler içinse bugünkü hükümettir bugün milleti uyutanlar seni,beni buna inandırarak avutmaktır o zaman bunlar,da o siyasi olayların içindeydiler onların,da canı yandığı için böyle bir yol bularak şuçlu ilan ettiler özal seçilene kadar hiç bir olay nererdeyse olmazken sivil yönetim geldikten sonra yine terörist eylemler ve bir sürü değerli insanlar öldürülmeye başladı ve halen bu günkü politikalar yüzünden bir çok askerimiz ya şehit ya gazi oldu ve halende olmakta maalesef ama durumu iyi analiz etmek lazım yanlı değil genel olarak bakmak lazım amacım konuyu devam ettirip siyaset yapmak değildir ancak değerli insanları suçlu göterip bu günkü iktidarı sütten çıkmış ak kaşık gibi görmemek lazım geçmişleri bence hiçte temiz değil bir hoca sevdasına amerikan uşağını başımıza dert ettiler nerede ise bizi amerikanın sömürgesi yapacaklardı gerisi malum neyse surçi lisan ettikse affola .Dostum 12 eylül olaylarının geçmişini iyi oku ve çok iyi araştır. O olayların olmasına sebep olanlardan biri de evrendir... Tam bir Amerikan uşağı... Tabi o zamanlar bilgi almak bu kadar kolay değildi. İnsanlar sadece devlet tarafından sunulan bir TV kanalına ve gazetelere muhtaçtı. TV ve gazeteler ne derse ona inanmak zorunda kalıyordu. Yıllar sonra gerçeğin öyle olmadığı, sağcısını da solcusunu da Amerikanın provoke ettiği ortaya çıktı. Aslında ihtilal için zemin hazırlanmıştı ve bunun içinde o zamanın gençliği kullanılmıştı.