teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Bir gün hanım yanımdaydı ,bana "afacan çocuklara benziyorsun" demiştiÇıkman yetiyor hikayeler sende valla abi ??
Bir gün hanım yanımdaydı ,bana "afacan çocuklara benziyorsun" demiştiÇıkman yetiyor hikayeler sende valla abi ??
Nokta analiz ??Bir gün hanım yanımdaydı ,bana "afacan çocuklara benziyorsun" demişti
Nedenini yazayımNokta analiz ??
???? Çılgın adamsın vesselam. Adem abinin kanalda tolkşov yapsanız çatır çutur giderNedenini yazayım
Bizim belediye otobüsünde bir "babil" hikayemiz vardı,çok eskiden.Yine otobüsteyiz, ama İstanbul'da,Avcılar'a gidiyoruz,falan durakta ineceğiz(unuttum şimdi adını,cami var o durakta),ee İstanbulu pek bilen biri değiliz karı-koca,sadece bineceğim otobüsün numarasını yazmışım kağıda
Hanım telaşlı"alo geçmeyelim bir de" deyip duruyor,dayanamadım otobüsün önüne geçtim ,kalabalık birde otobüs,arkaya dönüp" arkadaşlar biz falan durakta inmeliyiz,falan durağa geldiğimizde inecek varsa onun yanına gelelelim" diye bağırdım,o an otobüste sessizlik oldu,birisi öğrenciymiş "ben ineceğim" dedi,hanıma seslendim" gel kız yanıma" diye
Karı-koca çocuğun yanına geçtik ,indik beraber ,baktım o cami ,yani doğru durak
o dediğin camii hacı şerif camii ???Nedenini yazayım
Bizim belediye otobüsünde bir "babil" hikayemiz vardı,çok eskiden.Yine otobüsteyiz, ama İstanbul'da,Avcılar'a gidiyoruz,falan durakta ineceğiz(unuttum şimdi adını,cami var o durakta),ee İstanbulu pek bilen biri değiliz karı-koca,sadece bineceğim otobüsün numarasını yazmışım kağıda
Hanım telaşlı"alo geçmeyelim bir de" deyip duruyor,dayanamadım otobüsün önüne geçtim ,kalabalık birde otobüs,arkaya dönüp" arkadaşlar biz falan durakta inmeliyiz,falan durağa geldiğimizde inecek varsa onun yanına gelelelim" diye bağırdım,o an otobüste sessizlik oldu,birisi öğrenciymiş "ben ineceğim" dedi,hanıma seslendim" gel kız yanıma" diye
Karı-koca çocuğun yanına geçtik ,indik beraber ,baktım o cami ,yani doğru durak
Çok sıkılgan değilimdir ,pazarlık yapamam mesela hiç ,acaip girişken biriymişim .???? Çılgın adamsın vesselam. Adem abinin kanalda tolkşov yapsanız çatır çutur gider
Evet galiba oydu,kardeşim orada oturuyor,halen oradalaro dediğin camii hacı şerif camii ???
Camlarını taşlasaydın ???Çok sıkılgan değilimdir ,pazarlık yapamam mesela hiç ,acaip girişken biriymişim .
Ev arıyorum,satın alacağım ,önceden okuduğum lisenin oraya gittim ,baya dolandım,bir kaç emlakçı ile konuştum falan,tam eve dönmek için durağa gidecektim ,aklıma geldi."Dur gezeyim okulumun sokağını" dedim kendime
Aaaa,ne göreyim (adını ve mesleğini yazmayayım) ,bizim o yıllardan kalma bir dükkan ve içinde beni döven bir guruptanbir arkadaşım
Girdim dükkana ...
Ben : Hayırlı işler
Arkdaşım : Sağol hoşgeldin (dedi ama beni tanıyamadı)
B:İsim falanca mı?
A: Evet
B:Merhaba,nasılsın,hiç değişmemişsin desem yalan olur,saçlar beyazlamış
A:?
B: Tanıyamadın tabii ( )
A:Yok tanıyamadım,nerdensin
B:Buradan,okuldan
A:Valla çıkaramadım
B:Çay ısmarlarsan anlatırım
Çay içiyoruz karşılıklı,okul yıllarını sordum bana "bu okulda okudum,babam da aynı işi yapıyordu devam ediyorum" dedi,biliyordum babasını zaten.Sonra ona işleri sordum ,anlattı ,ama ne anlatma,tam bir "demir eritme potası" gibi
Sonra ben kendimi tanıttım ona,okul numaramı verdim ,hemen hatırladı ,kalktı sarılacaktı,engelledim "pandemi var falan" dedim (falan onun adı),ama bana söylediği en güzel şey neydi biliyor musun "hata yapmışım" oldu,ardından özür üstüne özür
Numaramı istedi verdim ,sonra okulun oradaki mezarlık sokağına gittik ,değişmiş tabii her yer,beton olmuş.Neyse
Ama ne muhabbetti ,anlatamam,saati bile unutmuşum ,hanım merak etmiş "nerde kaldı" diye ,telefonu da uçak modunda unutmuşum ,eve geldiğimde bir dayak yemediğim kaldıCamlarını taşlasaydın ???
Erkek'ler çocuk gibiymiş bayanlar öyle düşünüyor Emmi sana özel değil geneli öyle düşünüyorBir gün hanım yanımdaydı ,bana "afacan çocuklara benziyorsun" demişti
Bende diyorum neden canım meşe oynamak istiyor diyeErkek'ler çocuk gibiymiş bayanlar öyle düşünüyor Emmi sana özel değil geneli öyle düşünüyor
Abi mevzu neydi daldılar sana. Hani ortalığı nasıl karıştırmış olabilirsin?Ama ne muhabbetti ,anlatamam,saati bile unutmuşum ,hanım merak etmiş "nerde kaldı" diye ,telefonu da uçak modunda unutmuşum ,eve geldiğimde bir dayak yemediğim kaldı