Bu gün sevdiğim bir abim "ertuğrul abi" ile Tire'ye ortak arkadaşımız olan levent E. gittik,benim geleceğimden haberi yoktu,Bayındır-Ödemiş yolu üzerinden,Çırpı yolundan giderek levo'ya ulaştık.O sırada ertuğrul abi gelecek diye ona bazlama almaya Yeniçiftlik'e gitmiş ,orada yakaladık levoyu
Tabii benim geleceğimden haberi yoktu ,süpriz yapalım dedik ve inanın tam süpriz oldu ,beni gördüğünde ,şok oldu desem yalan olmaz
Sevgili levo bizi arkadaşının tarlasına götürdü belki kamyon tutar da tarladan "brokoli" kaldırırız diye ama maalesef daha brokoliler olmamışlar, toplayamadık.Tabii tarla sahibi arkadaşı "leventin arkadaşları gelmiş" diyerek bizi karşılamaya geldi ki bu hareket gençlerden gelmez biliyorum
Bu arada levo bize ısrarla " abi zeytin toplayın" dedi durdu,ertuğrul abi kendisine zeytin topladı biraz,sonra yükselden (levonun arkadaşı) birer adet kabak aldık,ama ben "hanım pazardan zeytin aldı levent" dediğimde de fırçayı yedim ,bana "abi pazardan alınır mı,bak ne ilaç var ne de başka birşey" dedi .
Tabii unutmadan, ertuğrul abi kendisine bizim "ısırgan otu" dediğimiz otlardan da bol bol topladı.
Güzel bir gündü bizim için ,hava sıcaktı ama öncesinde iyi yağmur yağmış ,bazı tarlalar su içindeydi maşallah,ben ince yağmurluk altında tişört giydim ,düşünün artık hava sıcaklığını