teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Eeee,ben "yarı yönetici" yimTamda bu sebeple işte yoksa ne olacak.
Hem ayarlarimi neden ifşa ediyorsunuz
Eeee,ben "yarı yönetici" yimTamda bu sebeple işte yoksa ne olacak.
şimdi bu durumda dusundum de bu durumu duzeltmeliyim (:Öyle olsa ben yaparım onu ,gizlemene gerek yok ,biliyorsan cevap verirsin bilmiyorsan vermezsin mübarek
Yari hoca dinden yari doktor candan eder onu biliyordum da yari yoneticinin ayarlardan ettigini ögrenmis oldukEeee,ben "yarı yönetici" yim
Bak sana link vereceğim birazdan bulursamYari hoca sinden yari doktor candan eder onu biliyordum da yari yonetici ayarlardan ettigini ögrenmis olduk
Zaten görüyoruz ofline takılan işine geldiğinde yada işi olduğunda yazan üyelere cevap vermeme hakkı mı kullanacağım bilgim olsada paylaşmayacağımTamda bu sebeple işte yoksa ne olacak.
O gene ofline takılıyor EmmiDüzelt düzelt ,geçen de de sevgili TKartaL a yazdım "ofline"sin diye ,açtı hemen,yoksa kıracaktım kemiklerini
Sayin abim biliyorum ve bende offline olma hakkimi kullanmiyacagimi beyan ediyorum. (:Zaten görüyoruz ofline takılan işine geldiğinde yada işi olduğunda yazan üyelere cevap vermeme hakkı mı kullanacağım bilgim olsada paylaşmayacağım
Adminler ustalar eski üyeler hariç
Teşekkür ederimSayin abim biliyorum ve bende offline olma hakkimi kullanmiyacagimi beyan ediyorum. (:
Saygilar.
Konu o değilde bir konu açılıyor yardımcı olmaya çalışıyoruz sorunu çözmek adına soru yöneltiyoruz üye ofline girmiş cevap dahi vermiyor halbuki biz onun sorununu çözmeye elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz biz onun için zaman harcarken o bizi sallamıyor görmezden geliyor..Sayin abim biliyorum ve bende offline olma hakkimi kullanmiyacagimi beyan ediyorum. (:
Saygilar.
O konuyu hiç sorma, fiko ile başımıza geldi ya ,kişi tüm mesajlarını sildi gitti ,bırak sallamamayıKonu o değilde bir konu açılıyor yardımcı olmaya çalışıyoruz sorunu çözmek adına soru yöneltiyoruz üye ofline girmiş cevap dahi vermiyor halbuki biz onun sorununu çözmeye elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz biz onun için zaman harcarken o bizi sallamıyor görmezden geliyor..