Bu gün "kavakdere" barajına gittik ( 38,179275, 26,912212 ) ,arkadaş bana "alocum hemen geliyorum" diyerek arabasına atladı gitti,ben gittiğimiz evde kalakaldım(satılık bir ev) ,hadi gelene kadar etrafı toplayayım dedim ve bir şeyler yapmaya başladım.O sırada bir ses
Ses (S) :abiii bakarmısınız
Ben(B) :efendim
S: burası satılık mı
B: evet
S: neler var
B: ? anlamadım
S:yani elektrik-su falan
Sonra bahçeye girdiler genç karı-koca,tanıştık , çok neşeli efendi gençler,muhabbet kırla

B: ne yapmayı düşünüyorsunuz
G(Gençler) :turizm olarak düşünüyoruz
B: hadi ya,çaycı lazımmı
G:Abi nerden çıktı çaycı
B: Hollandada bir tanıdığa söyledim "lazım değil abi" dedi bana ,burayı alıp merkez yaparsanız size lazım olacak çaycı (

)
Tam arazide gezecekken bana "abi burada çukur var" dediler ,bende "ortada kuyu var,yandan geçin" dedim, bastılar kahkahayı,dedim ya muhabbet kırla diye ,bu arada arkadaş geldi (esas emlakçı)
B: aha,esas oğlan geldi
G: hahahahaaaaaaaaa
A(Arkadaş) :hayrola
B:eve bakıyorlardı ama ben engelledim (

)
G: hahahaaaaaaaa
Aslında yazma ile olmuyor ,bir daha sefere sesleri kaydetmem lazım yoksa "at bakalım ,atış serbest" durumuna düşmeyeyim ,ama bunu yazacağımı genç karı-kocaya söyledim "yaz abi , link ver okuyalım" dediler ,bende forumu açtırdım telefonlarından "buradan okuyun" dedim
Bu arada telefonumu istediler ,vermedim tabii "illa seninle görüşelim" dediler ama vermedim işte