Önemli Lcd ve led televizyonlarda görüntüde yatay çizgi arızası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan By_Trol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba 49ub8300 modeli vestel tv ekran pembe oldu darbe v.s yok sadece ekranın üstünde yatay çizgi oluşup sonradan paneldeki renkler değişmeye başladı @Adem Helvacı usta desteğini esirgemezsen sevinirim ve bana masrafı ne kadar olur acaba

Sorunumuzu yazdık ve @Adem Helvacı usta'dan bir cevap bekliyoruz ama ne ses var ne soluk??? Boşunamı bekliyoruz acaba bilgisi olan var mı?

Merhaba arkadaşlar

1-2 hafta önce televizyonumuzun sol tarafında bir çizgi çıktı, bu çizgi her zaman görünmesede arada sırada karşımıza çıkıyor

Bunun sebebi ne olabilir bilgilerinizden faydalanmak istiyorum, teşekkürler

530B638B-30C9-41E4-B66E-BE0907C78897.jpg

Geçmiş olsun yatay tarama hattında sıkıntı vardır, garantisi varsa TV panel değişir yoksa ücretli değişime kadar gider. Garantisi varsa ücretsiz değişim.

Geçmiş olsun yatay tarama hattında sıkıntı vardır, garantisi varsa TV panel değişir yoksa ücretli değişime kadar gider. Garantisi varsa ücretsiz değişim.

Garantis bitti maalesef, bu bahsi geçen çizgi 10-15 dakika sonra kayboluyor ve her zaman olmuyor

Teşekkür ederim yanıtınız için @fikoloji

Merhaba. Aranıza yeni katıldım. Benim sorunum LG 42LM640S model televizyonu 2013 yılından beri kullanıyordum. Ama son zamanlarda tüm ekranı kaplayan yatay çok hafif belirtili çizgiler çıktı aynı çizgili defter gibi gözüküyor boylam çizgileri gibi ama çok ince ve saydam ardından da ekran titremeye ve nesneler karakterler gölgelenme ve hayalet efekt yani bir kaç tane gözükmeye başladı. Sorunu ne olabilir? Panel zaman aşımına uğrayıp artık kullanılamaz duruma mı gelmiş olabilir mi?

Merhaba. Aranıza yeni katıldım. Benim sorunum LG 42LM640S model televizyonu 2013 yılından beri kullanıyordum. Ama son zamanlarda tüm ekranı kaplayan yatay çok hafif belirtili çizgiler çıktı aynı çizgili defter gibi gözüküyor boylam çizgileri gibi ama çok ince ve saydam ardından da ekran titremeye ve nesneler karakterler gölgelenme ve hayalet efekt yani bir kaç tane gözükmeye başladı. Sorunu ne olabilir? Panel zaman aşımına uğrayıp artık kullanılamaz duruma mı gelmiş olabilir mi?
Arızaya ait resim ekleyiniz.

20210624_203403.jpg

20210624_203428.jpg

20210624_203410.jpg

20210624_203000.jpg

20210624_202956.jpg

20210624_203340.jpg

Buyurun.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt