Çevrimdışı Salih445 Süper Üye 21 Mar 2021 621 29 Tem 2024 #169 By_Trol' Alıntı: Kayıt kalsın videoyu izletin hatta servise de iletin. Genişletmek için tıkla ... Aradılar dedim böyle böyle, siz yine takipte kalın dediler, şu an gelirsek alır atolyede ********* dediler. Ben de gelmeyin dedim.
By_Trol' Alıntı: Kayıt kalsın videoyu izletin hatta servise de iletin. Genişletmek için tıkla ... Aradılar dedim böyle böyle, siz yine takipte kalın dediler, şu an gelirsek alır atolyede ********* dediler. Ben de gelmeyin dedim.
Çevrimdışı Salih445 Süper Üye 21 Mar 2021 621 11 Ağu 2024 #170 By_Trol' Alıntı: Sorun çıkmaz panel değişir panel stokta yok ise tv değişir. Genişletmek için tıkla ... Dediğiniz gibi sorunsuz halledildi televizyon panel değişti, ellerine sağlık yapanların tüm aşamalarda sorunsuz servis hizmeti aldık
By_Trol' Alıntı: Sorun çıkmaz panel değişir panel stokta yok ise tv değişir. Genişletmek için tıkla ... Dediğiniz gibi sorunsuz halledildi televizyon panel değişti, ellerine sağlık yapanların tüm aşamalarda sorunsuz servis hizmeti aldık
Çevrimdışı By_Trol Administrator 24 Ağu 2019 14,842 12 Ağu 2024 #171 Salih445' Alıntı: Dediğiniz gibi sorunsuz halledildi televizyon panel değişti, ellerine sağlık yapanların tüm aşamalarda sorunsuz servis hizmeti aldık Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun.
Salih445' Alıntı: Dediğiniz gibi sorunsuz halledildi televizyon panel değişti, ellerine sağlık yapanların tüm aşamalarda sorunsuz servis hizmeti aldık Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun.