Salih445
Süper Üye
- 21 Mar 2021
- 1,008
Aradılar dedim böyle böyle, siz yine takipte kalın dediler, şu an gelirsek alır atolyede ********* dediler. Ben de gelmeyin dedim.Kayıt kalsın videoyu izletin hatta servise de iletin.
Aradılar dedim böyle böyle, siz yine takipte kalın dediler, şu an gelirsek alır atolyede ********* dediler. Ben de gelmeyin dedim.Kayıt kalsın videoyu izletin hatta servise de iletin.
Dediğiniz gibi sorunsuz halledildi televizyon panel değişti, ellerine sağlık yapanların tüm aşamalarda sorunsuz servis hizmeti aldıkSorun çıkmaz panel değişir panel stokta yok ise tv değişir.
Hayırlı olsun.Dediğiniz gibi sorunsuz halledildi televizyon panel değişti, ellerine sağlık yapanların tüm aşamalarda sorunsuz servis hizmeti aldık
Hi Level 50 inç televizyon.Yukardaki resimlerdeki görüldüğü gibi ekranda çizikler oluştu.Daha öncede aynı arızayı verdi 2 sene önce vestel teknik serviste paneli değiştim.Panel garantisi bitince tekrar arıza verdi.Stokta tv nin paneli gözüküyor.15.000 tl bu gün sordum.Yapılma şansı olurmu ustaların panel degismeden
Panel değişecek yatay çizgi onarılamıyor.