Cevap ve bilgi için çok teşekkürler....Yatay bar arızası panele ait bir arızadır. Onarılıp onarılamayacağı hakkındaAdem Helvacı Usta size net bilgi verir. Tv garanti kapsamında ise servise müracaat edin.
Cevap ve bilgi için çok teşekkürler....Yatay bar arızası panele ait bir arızadır. Onarılıp onarılamayacağı hakkındaAdem Helvacı Usta size net bilgi verir. Tv garanti kapsamında ise servise müracaat edin.
Adem Helvacı Ustaya nasıl ulaşırız??
Cevap ve bilgi için çok teşekkürler....Adem Helvacı Ustaya nasıl ulaşabiliriz??
Tekra çok teşekkürler ilginize..Hayırlı günler..Adem Helvacı Usta online olduğunda size yardımcı olacaktır.
Rica ederim.Tekra çok teşekkürler ilginize..Hayırlı günler..
Geçmiş olsun yatay tarama hattında sıkıntı vardır, garantisi varsa TV panel değişir yoksa ücretli değişime kadar gider. Garantisi varsa ücretsiz değişim.
Başlangıç olabilir önümüzdeki zamanlarda net anlaşılırGarantis bitti maalesef, bu bahsi geçen çizgi 10-15 dakika sonra kayboluyor ve her zaman olmuyor
Teşekkür ederim yanıtınız için F fikoloji
Arızaya ait resim ekleyiniz.Merhaba. Aranıza yeni katıldım. Benim sorunum LG 42LM640S model televizyonu 2013 yılından beri kullanıyordum. Ama son zamanlarda tüm ekranı kaplayan yatay çok hafif belirtili çizgiler çıktı aynı çizgili defter gibi gözüküyor boylam çizgileri gibi ama çok ince ve saydam ardından da ekran titremeye ve nesneler karakterler gölgelenme ve hayalet efekt yani bir kaç tane gözükmeye başladı. Sorunu ne olabilir? Panel zaman aşımına uğrayıp artık kullanılamaz duruma mı gelmiş olabilir mi?